Testujeme horkou novinku od Benefitu – Puff Off!

Jo tak kruhy pod očima, to je pro mě velká kapitola! Můj odvěký nepřítel číslo jedna, se kterým s různou úspěšností bojuji snad 15 let. Proto s velkým nadšením vždy testuji nový produkt, který slibuje buď dokonalé maskování kruhů pod očima, nebo dokonce jejich úplné zmizení!

A přesně na toto téma – tedy ELIMINACE kruhů a váčků pod očima – bude i tato recenze. Ne často se mi totiž stává, že objevím skutečně dobrý kosmetický produkt, který na daný problém opravdu funguje. Ale v případě značky BENEFIT, jejiž vychytávky jsem začala teprve nedávno používat, jsem už ke všem výrobkům velmi důvěřivá, protože s nimi mám zatím jen ty nejlepší zkušenosti. Miluji jejich korektory – třeba Fake Up, Boi- ing, nebo Erase Paste, tvářenku Sugarbomb, bázi pod oční stíny Lemon Aid, nebo první gelové oční linky na světě – They’re Real! Mimochodem – přečtěte si naše recenze produktů od Benefitu – ZDE.

10931365_638210119617863_6913114111281159990_n

Už když jsem se dozvěděla o další novince od Benefitu, zajásala jsem! Výrobek jménem PUFF OFF se totitž zaměřuje právě na oteklé váčky a kruhy pod očima – což je přesně můj problém. A když vím, jak jsou všechny věci od Benefitu skvělé, bylo mi už dopředu jasné, že PUFF OFF bude taky super!

Už celé promo k tomuto zázračnému výrobku je dobře podchycené – celé je to totiž o „žehlení“:) A proč? Je to jednoduché – s gelem Puff Off a speciálním nástavcem ve tvaru žehličky totiž váčky a kruhu skutečně „rozžehlíte“.

Photo 16.02.15 17 02 27

Puff Off od Benefitu se hodí tedy pro všechny, kdo mají z jakéhokoliv důvodu oteklé oči a kruhy pod nimi. Ať už Vás trápí nějaká alergie, nebo jste toho moc nenaspaly, nebo máte za sebou mejdan, náročnou noc v letadle, nebo jste si zkrátka jenom poplakaly – Puff Off je ten správný pomocník, který tu je proto, aby jste měla zase krásný pohled:)

Jedná se o velmi lehký, až gelový krém s téměř žádnou parfemací. Krém je spíše řidšího charakteru, do pokožky se ovšem velmi rychle a snadno vstřebává, nestéká a je dobře snášen – otestováno i moji hypercitlivou pokožku a očima. Celý „fígl“ nanášení pak spočívá v tom, že malé množství gelového krému vytlačíte z tuby a pomocí nastávce pak vetřete do očního okolí. Právě tento nástavec má tvar zmíněné žehličky – je kovový a chladivý, což je samo o sobě také velmi příjemné. „Splasknoucí“ efekt je patrný cca za 10 minut – alespoň tak tomu bylo v mém případě.

10923621_636676873104521_6682976262066369428_n

 

Určitě super věc, která by neměla chybět v žádném kosmetickém bagu, milé dámy, protože mít krásný a mladistvý pohled, to je věc k nezaplacení:)

Puff Off a další kosmetické věcičky od Benefitu koupíte v Brně v Parfumerii Sephora v Olympii.

ODKAZ: Benefit Cosmetics Czech Republic/facebook