Zajímavé akce & slevy na dermokosmetiku v Lékárně Na Kobližné!

Věřím, že je mezi vámi mnoho těch, kdo si nakupujete produkty od dermokosmetických značek v lékárnách… Já sama celou řadu takových přípravků používám a jak vím, často to nebývají úplně nejlevnější záležitosti. Proto vám chci napsat o zajímavých  slevách právě na tyto produkty z řady dermokosmetiky. V Lékárně Na Kobližné, kde mimochodem nakoupíte dermokosmetiku za stále skvělé ceny, aktuálně probíhá celá řada akcí, díky kterým můžete při koupi mnohých přípravků významně ušetřit… Víc v mém článku & reportáži! ;)

Co se cen i nabídky týká, je rozhodně Lékárna Na Kobližné jednou z těch nejlepších v Brně! Mají tu senzační výběr kosmetiky a přípravků od celé řady značek a cenově jsou opravdu velice přijatelní. Pořídíte tu v podstatě veškeré dermokosmetické produkty, na které si vzpomenete a co víc, neustále tu mají zajímavé novinky a hlavně, slevové akce a výhody.

O těch vám chci také dnes napsat – já se před pár dny do Lékárny Na Kobližné zastavila a nafotila tu pro vaši inspiraci mnoho tipů na super nákupy, které by vás mohly oslovit. ;)

Co rozhodně stojí za pozornost?

Třeba slevy na kosmetiku značky Avéne! Při nákupu produktů nad 590,- dostanete 200,- slevu. ;) Akce trvá do konce března.

Právě tuto značku mám sama moc ráda, celá řada produktů mi nesmírně vyhovuje. Tato kosmetika je skvělá i pro hodně citlivou pleť, je šetrná, ovšem s viditelnými účinky.

Nejlepší zkušenosti mám například s řadou Ysthéal, která je vynikajicí coby anti-age péče. Super jsou i hydratační krémy a samozřejmě, micelární vody. Jo a doporučuji i jejich oční odličovač, neštípe a dokonale odličuje! ;)

Akce je i na kosmetiku Klorane, a to 2 + 1 zdarma – opět mám osobní zkušenost, produkty od této značky používám hlavně pro vlasovou péči – šampony i kondicionery jsou skvělé – a hlavně, najdete si tu takové přesně pro váš tip vlasů. ;) Výhodná akce tu trvá do konce března.

Výhodněji tu koupíte také přípravky od značky A-Derma – při nákupu nad 400,- získáte slevu 150,-.

Sleva 150,- platí také na péči proti vráskám od značky Eucerin!

Určitě tu omrkněte také zajímavou novinku od značky Vichy, jedná se o péči Neovadiol Phytosculpt, která je určená pro zralou pleť.
Tato péče zpevňuje pokožku, je ideální na péči o kontury krku a dekoltu, pokožce vrací hutnost a pevnost.

Při koupi Neovadiolu Phytosculpt navíc získáte jako dárek termální vodu Vichy ve spreji.

Takže, pokud hledáte, kam v Brně pro dermokosmetiku za ty nejlepší ceny, určitě běžte do Lékárny Na Kobližné, tady pořídíte skvěle! ;)

Koupíte v Lékárně Na Kobližné – najdete na Kobližné 7.

ODKAZ: LÉKÁRNA NA KOBLIŽNÉ / facebook