Představuji: obchůdek s ručně dělanými dekoracemi I-Dekor v Hustopečích

Věřte, zajímavá místa, restaurace, nebo obchůdky, které si zaslouží, abyste o nich minimálně věděli, najdete i v okolí Brna! A právě jeden takový obchod vám chci dnes představit! Jmenuje se I-Dekor, najdete ho v Hustopečích a paní majitelka Iveta tu nabízí doplňky a dekorace, převážně z vlastní, ruční výroby. A jsou opravdu kouzelné – do tohoto obchůdku jsem si před pár dny udělala cestu a spoustu věcí jsem vám tu nafotila pro inspiraci. Víc v mé dnešní reportáži! ;)

Asi jako každá žena, tak i já miluji nejrůznější bytové doplňky, dekorace, ozdoby…zkrátka všechny ty roztomilé věci, které mi pomáhají vytvářet útulné prostředí u nás doma. Ráda si takové věci kupuji, ovšem ještě raději je někomu daruji – co si budeme povídat, právě krásné bytové dekorace, vazby, drobné dárečky, většinou zaručeně potěší… :)

Nedávno jsem si udělala výlet kousek od Brna, do Hustopečí a zde jsem se zastavila v malém a moc útulném obchůdku I-DEKOR – pozvala mě paní majitelka, Iveta Strbáčková, která tu nabízí v převážné většině vlastnoručně vyrobené, úžasné věci – bytové doplňky, dekorace, vazby, věnce, polštářky, lapače snů… Je toho opravdu spousta a věřte, naprostá část věcí je opravdu dílem paní majitelky. :)

Já jsem až žasla, kolik krásných věcí paní Iveta vyrábí a musím uznat, že je opravdu nesmírně šikovná! Každičká věc, kterou tu najdete, je originál a můžete si tak být jistí, že si vždy pořizujete věc, která byla vyrobena s láskou, trpělivostí a také osobním vztahem.
Toho si cením asi nejvíc, když si pořizujete něco, u čeho víte, jak to vzniklo – mě zaujalo i to, že mi paní majitelka k mnoha věcem vyprávěla i příběh, jak daná věc vznikala, co ji inspirovalo… Řekla bych až, že mnohé věci si tu v sobě nesou i nějaký příběh – a to je dělá ještě hodnotnější.

Konkrétně si tu můžete koupit třeba krásné, ručně šité polštářky, lapače snů, vazby z umělých květin, dekorační věnce, ručně pletené košíky a misky…

…dále dekorační panenky, sošky, obaly na knihy a telefony… Je toho opravdu spoustu!

Kromě vlastnoručně vyrobených věcí tu paní Iveta nabízí i sortiment pocházející z dílen kovářů, nebo řezbářů – opět se tedy jedná o věci ruční výroby.

Zajímavostí jsou pak i jedinečné arabské parfémy, ruční mýdla, nebo katalytické lampy.

Tím, že paní Iveta tu naprostou část sortimentu sama vyrábí, je schopna vám samozřejmě udělat i jakoukoliv věc podle vašeho přání – třeba právě polštářky, záclonky a další dekorace – v jednotném stylu. Můžete si tu tak nechat vyrobit například doplňky a dekorace na chalupu, nebo domů, a to tak, aby vám to všechno vzájemně hezky ladilo. ;) 

Co musím také zminit – cenově jsou veškeré věci z tohoto obchůdku naprosto přijatelné, například kouzelné dekorační věnce na zeď tu pořídíte kolem 250,-, což je, myslím, úplně v pohodě. ;)

Zkrátka, určitě vám doporučuji se sem zajet podívat – a i když nejste přímo z Hustopečí, stojí to za to udělat si sem cestu. Z Brna jste zde za chvíli a co je hlavní, uděláte si tu radost, uvidíte! :)

Na více fotek se podívejte také do fotogalerie. ;)

Obchůdek I-Dekor najdete v Hustopečích na adrese Dobrovského 10, kousek od centra. 

ODKAZ: I-DEKOR / web