Vyzkoušely jsme nové masáže v TAWANu!

Počasí nám moc nepřeje, sluníčko už jsme nějaký ten pátek neviděly a ze zimy jsme celé ztuhlé. Proto jsme šly ulevit našim zádům a opět  si vyrazily do oblíbeného centra thajských masáží TAWAN.

Tentokrát jsme chtěly vyzkoušet nové masáže, které jsou zaměřeny především na ztuhlost ramenních a krčních svalů a pomáhají ulevit od bolesti.

Já jsem vyzkoušela masáž KOMBI – už sám název napovídá, že je to kombinace různých druhů masáží.

Kombinovány jsou tu mé dvě nejoblíbenější masáže, a to klasická thajská a aroma oil masáž. Očekávat tedy můžete masáž, která Vás napraví a přitom si užijete i voňavou relaxaci.

Na začátku jsou Vám nabídnuty na výběr vonné oleje, kterými Vás thajky namasírují. Tentokrát jsem zvolila kokos, ale váhala jsem s vůni lemon grass, voněla taky nádherně. Protože už byl ale večer, měla jsem náladu spíš na něco jemného a fresh vůni lemon grass si nechám na příště, až půjdu přes den a budu potřebovat „nakopnout“:)

IMG_6484

Masáž začíná na horní polovině těla s použitím oleje, to je bájo, relax. Občas Vás to sice zabolí, ale víte, že je to jedině dobře, protože tam Vám masérka pomáhá s uvolněním. Nohy i ruce mě tentokrát dost bolely, protože jsem se vrátila po týdenní lyžovačce. Končetiny mi Thaječka masírovala hlavně předloktím, kterým mi krásně uvolnila a rozmasírovala svaly, poté masírovala šlapkami, potřebovala totiž vyvinout větší sílu. Po masáži jsem cítila velkou úlevu. Dnes, když jsem se probudila, tak mi bylo jasně připomenuto, že jsem byla na masáži, protože mě bolelo celé tělo! A tak to má druhý den po dobře odvedené masáži vypadat. Ale už se těším na zítřek:)

Každopádně KOMBI masáž porazila moji oblíbenou AROMA OIL a vřele Vám ji doporučuji!

Míša vyzkoušela druhou novinku OFFICE Therapy, o které Vám napíše příště:)

Více si o úžasném světě thajských masáží – THAI MASSAGE CENTRU TAWAN přečtěte u nás na blogu:

TAWAN by Cool Brno Blog

ODKAZ: TAWAN/WEB
ODKAZ: TAWAN/FACEBOOK