Výběr nejlepších akcí a slev v Olympii! Sephora a L’occitane

Jsem tu s dalšími tipy na slevy v Olympii, tentokrát z parfumerie Sephora a obchodu L’occitane, takže kosmetika! To je něco pro nás, že holky?:)

O tématu jménem „kosmetika“ se totiž dokážeme bavit hodiny a hodiny a hlavně, nás to strááášně baví:)

Vždycky se těším, až se sejdu s kamarádkami a probereme všechny naše novinky a vychytávky, které jsme si za poslední dobu koupily! Nejlepší samozřejmě je, když si můžete ty kosmetické „serepetičky“ pořídít ještě se slevou. A ta chvíle právě nadešla! Máme tu nový rok a s ním i hromadné slevy na vše možné! A abyste nemuseli probíhat obchody a hledat, kde a co, tak jsme to udělaly za Vás!:)

A tady už jsou naše úlovky, které jsem pro Vás nafotila:

V parfumerii Sephora mají rozhodně co nabídnout. Najdete tu plné stojany slev.

Zde si můžete výhodně pořídit nějakou krásnou vůni:

image

image

Další stojan doslova praskal ve švech s dekorativní kosmetikou zvučných značek! Tady se shromáždilo asi nejvíc zákazníků, protože nabídka je opravdu pestrá a výhodná:

image

Posuďte sami, třeba balíček od Estée Lauder – řasenka a rtěnka za 850,- . Může to být i moc pěkný dárek!

image

Kdo dělá nejlepší bronzery? No přece Guerlain, jeho legendární Terracottu můžete mít se skoro 40% slevou!

image

Za zmínku stojí nabídka od značky SAMPAR, která patří ke špičce ve svém oboru. Je to luxusní francouzská kosmetika vyrobená tak, aby maximálně fungovala, avšak zůstala na přírodní bázi. Měla jsem tu možnost vyzkoušet pár vzorečků a byla fakt super, vřele doporučím!

image

Jsem zastánce přírodní kosmetiky, takže jsem se stavila i do krásného a voňavého obchodu L’OCCITANE a zajímalo mě, jaké slevy si pro nás připravili tady.

loccitane

V nabídce jsou sprchové gely, tělová másla, mléka, krémy, takže z péče o tělo byste si určitě vybrali. Zahlédla jsem i šampóny a kondicionéry – zrovna řadu na suché a poškozené vlasy, kterou mám vyzkoušenou a plno mých kamarádek ji používá.

image

Nechybí plno dalších, voňavých věciček, které Vám zkrátka nesmí chybět:)

loccitane3

Mrkněte i do naší fotogalerie, ať se můžete navnadit na nákup!:)

Oba obchody najdete v brněnské Olympii.

ODKAZ: Olympia Centrum Brno/web
ODKAZ: Olympia Centrum Brno/facebook