Vyzkoušela jsem: chytrou telku KUKI od netboxu!

Také rádi sledujete dobré filmy, máte oblíbené pořady v televizi, nebo seriály? A navíc, nezbývá Vám na sledování toho, co byste rádi, čas? Pak mám pro Vás super tip! Nedávno jsem měla možnost doma otestovat přímo skvělou věc – „chytrou telku KUKI“, se kterou jsem se seznámila v novém netbox storu na Svoboďáku. A fakt, tato vychytávka Vám doma obstará prvotřídní zábavu. A vlastně, nejen doma, ale kdekoliv budete chtít…:) Už jste o KUKI slyšeli?

Miluji dobré filmy, ráda se dívám na zajímavé pořady, seriály… ALE. Jsem opravdu hodně vytížený člověk, mám dvě malé děti a hromadu práce k tomu a sledovaní televize, to je už pro mě často hodně velký „luxus“, který si zkrátka nemohu dovolit tak často, jak bych chtěla. Filmy, oblíbené seriály, ale i další pořady…to vše sleduji sporadicky, ze záznamu, nebo na internetu. A samozřejmě, v nic moc kvalitě… Upřímně řečeno, televizi a programy u nás doma „okupují“ z největší části hlavně synové, kteří sledují pohádky, které jim ovšem často musím shánět na DVD…

Proto mě moc zaujala  „chytrá telka KUKI“ – tu nabízí právě v netbox storu, o kterém jsem Vám už mimochodem na blogu psala – více se dozvíte v článku ZDE. Neváhala jsem a KUKI jsem si vyzkoušela také u nás doma, abych se s jejími funkcemi blíže seznámila.

Co tedy vlastně telka KUKI je?
Jedná se o hodně zajímavou a funkcemi nabitou internetovou televizní službu, která nabízí nejen spoustu programů, ale i další super funkce – Kuki si vše nahrává, takže se můžete na svůj oblíbený pořad podívat, kdy se Vám to zrovna hodí. A právě v tom vidím hlavně pro případ nás, lidí, co nemáme na pravidelné sledování televize čas, její úžasnou výhodu. Zkrátka – všechno, na co se chcete podívat a nestíháte to – si nahrajete. A mrknete na to, až se Vám to bude hodit.

Telka umí i nahrávat, podívat se můžete na pořady zpětně – a to až po dobu 48 hodin. Navíc nabízí v databázi spoustu zajímavých a oblíbených filmů, pořadů, pohádek… Zkrátka, věřte, že s KUKI si každý z Vaší rodiny najde „to svoje“, co ho baví – a to i děti. Právě pro děti má KUKI v nabídce spoustu pohádek!

Kuki telku si koupíte v malém balení, které obsahuje set-top box, potřebné kabely k propojení s televizí a internetem, dálkový ovladač a samozřejmě také návod, jak telku nainstalovat a ovládat.

Pro smart televize Samsung stačí pouze nainstalovat Kuki aplikaci a to je vše.
Navíc od 1.dubna bude aplikace pro smart televize od Sony a Philips a to není apríl :-) Právě díky této chytré aplikaci je sledování pořadů na Kuki telce opravdu super vychytávkou, která Vám umožní se mrknout na cokoliv, kdekoliv a kdykoliv. A to u běžných televizí zkrátka prostě nejde…

Na zprovoznění Kuki nemusíte mít žádnou děsivě vypadající anténu, nebo satelit!:)

Nemusíte se vůbec bát – zapojení a nastavení telky je fakt hodně jednoduché, zvládneme ho hravě samy i my, holky:) Navíc, k ruce máte návod, který Vám přesně říká, co a jak.

Na výběr máte buď Kuki větší, která nabízí 60 televizních kanálů a 30 z nich si můžete každý měsíc libovolně měnit, nebo Kuki menší, ta má 30 kanálu, 15 si můžete každý měsíc měnit.

Nahrát si můžete až 100 pořadů, které se automaticky uloží na dobu třech měsíců. Navíc, nahrávání si můžete nastavit opět odkukoliv, třeba z mobilu –  a to díky aplikaci, kterou si stáhnete. Na telku KUKI se tak můžete dívat i z různých zařízení, než je „jenom“ televize – a to třeba z tabletu, notebooku, nebo chytrého telefonu. Nahrávání si můžete nastavit také dopředu, podle přehledného kalendáře.

Já na Kuki nejvíc ocenila jednak její chytrou funkci nahrávání, ale i samotnou nabídku seriálů, pohádek, filmů a dalších pořadů v databázi. A že jich tady je. Stači si jen vybrat!

Výhodou je, že telka Kuki funguje úplně všude, kde je rychlé internetové připojení od libovolného poskytovatele.

Telka Kuki vypadá na všech zařízeních stejně, což je také její velkou výhodou – ovládání budete dobře znát a bude stejně snadné – všude.

Navíc, Kuki nabízí i další vychytávky, kterým si můžte její funkce vylepšit – třeba služby Navíc HBO, Navíc seriály, nebo Nahrávám 50, kdy si rošíříte kapacitu nahrávek o 50 hodin. A je toho mnohem, mnohem víc…

Zaujala Vás Kuki taky? Nejlepší bude, když se stavíte přímo do netbox storu na Svoboďáku, řeknou Vám toho tady o ní víc. A můžete si odtud Kuki rovnou odnést domů…;)

A mimochodem, na hodně dobrý video o Kuki telce se mrkněte ZDE:

NETBOX STORE najdete v Brně na nám. Svobody.

ODKAZ: NETBOX – web
ODKAZ: NETBOX – facebook