Vylaďte si Vaši kuchyň! K dokonalosti:)

Obklopovat se samými krásnými věcmi, mít kolem sebe čisto, útulno…to my dvě opravdu můžeme. Jak už jsme Vám několikrát psaly, bytový design, doplňky, dekorace, ozdoby, květiny…to nás fakt baví. Prostě – chceme mít obě dvě PĚKNÝ DOMOV!

A právě Pěkný domov se jmenuje náš oblíbený obchod a eshop, kde pravidelně vybíráme nejrůznější vychytávky pro naše domovy. Najdete tady fakt všechno – bytové doplňky, bytový textil, přírodní kosmetiku a mýdla, obaly na květiny, vázy, bytové vůně...a samozřejmě také jídelní soupravy a doplňky na vaření. Mimochodem – Pěkný domov jsme Vám už dříve u nás na blogu představily, přečtěte si více ZDE.

10421241_660025074066122_3207089664114161905_n-830x307

A jsou to právě jídelní soupravy a doplňky na vaření, které Vám chceme představit tentokrát.
Myslím, že hezká a dobře vybavená kuchyň, je hlavně pro nás, ženy, velmi důležitá, souhlasíte? Trávíme v ní totiž asi nejvíc času z celé rodiny, takže určitě většina si chce svoji kuchyň – a také jídelní část – vyladit. Alespoň my obě to takto máme a doplnňky do kuchyně, talíře, misky, prostírání…to všechno moc rády vybíráme.

15

V obchodě a zejména na eshopu Pěkný domov si svoji kuchyň můžete skutečně perfektně vybavit. Najdete tu totiž všechno, co by se Vám určitě mohlo hodit!

Základem každé kuchyně jsou samozřejmě jídelní soupravy. Koupit si tady můžete originální a nadčasové jídelní soupravy značek By Inspire a Paramit, které jsou nejen vhodným doplňkem do každé domácnosti, ale jsou i skvělým dárkem k narozeninám, svatbě, výročí apod…

Talíře a celé soupravy tu jsou k dostání v mnoha stylech – v jednoduchých, moderních, či klasických designech.

img.php

img-1.php

 

Celou jídelní soupravu pak můžete doplnit hrníčky a podšálky – třeba ve stejném designu, jako máte talíře.
V nabídce jsou hrnky a šálky značky Paramit, By Inspire, Robert Opie a další. Jedná se o kvalitní výrobky různých stylů. Někteří z Vás upřednostní hrnky v bílém dekoru, jiní dají přednost hrnkům či šálkům v elegantním barevném designu či v retro stylu.img.php

Talíře si tu můžete vybírat i samostatně – jedná se především o talíře značky Paramit a By Inspire, které jsou krásným doplňkem Vašeho stolování.

img-3.php

 

V kategorii jídelních souprav a doplňků na vaření nechybí samozřejmě také nejrůznější mísy a misky, které jsou, myslím, také základem každé dobře vybavené kuchyně. Můžete opět vybírat z mnoha stylů, barev, či materiálů.

img-4.php

img-5.php

A co teprve podnosy a tácy, ty jsou také nezbytnou součástí každé domácnosti. Opět si můžete vybrat z moderního, klasického, nebo třeba retro designu.

img-6.php

img-1.php

 

Vůbec – pokud máte rádi retro design, můžete si díky Pěknému domovu vybavit v tomto stylu celou kuchyň. Co říkáte třeba na tento úžasný box na ubrousky?

img-7.php

Naopak, pokud máte rádi klasiku – i Vy si tu vyberete. Třeba klasickou sadu na kávu, nebo čaj.

img-8.php

 

Zaujaly mě i krásné solničky a pepřenky. Poslouží a navíc krásně ozdobí i Váš stůl.

img-9.php

 

Mě si tu ovšem nejvíc získaly nádherné boxy a plechovky, které se také hodí do každé kuchyně a vždy pro ně najdete nějaké „uplatnění“. V této kategorii si přijdou na své zase milovníci retro stylu – právě dóz v tomto designu je tu veliká nabídka.

img-11.php

img-10.php

 

V podobném designu si tu můžete pořídit také krásný termo hrnek.

termohrnek

Nechybí také další nepostradatelné doplňky Vaší domácnosti, jako například hmoždíře, fondue, japonské sety, stojánky na vajíčka, stojánky na párátka, máselničky, prostírání, lisy na citrusy, skleněné podložky, digitální váhy a další značek Paramit, By Inspire, Bakly, Zak! designs a další. Jistě Vás zaujme i retro styl některých výrobků. Vyberte si z široké nabídky.

odpadkový koš

img-13.php

Ještě váháte, kde si vybavíte kuchyň? Já myslím, že už určitě ne:)

Kamennou prodejnu Pěkný domov najdete ve Vyškově na ulici Dukelská 117/12. Parkovat se dá pohodlně před obchodem.

Pokud objednáte zboží přes e-shop, Pěkný domov má více než 300 odběrních míst po celé ČR i na Slovensku – jejich přesný seznam naleznete ZDE.

ODKAZ: PĚKNÝ DOMOV/WEB
ODKAZ: PĚKNÝ DOMOV/FACEBOOK
ODKAZ: PĚKNÝ DOMOV SLOVENSKO/WEB
ODKAZ: PĚKNÝ DOMOV/BLOG