Představujeme: super dobroty ISWARI

Na blogu Vám píšeme o všem, co nás zaujme a přijde nám natolik dobré, že by to mohlo být nějak přínosné také pro Vás, naše čtenáře…

… a přesně o mém dalším, velkém „objevu“ je i tento článek.

Jak už určitě víte, celkem si zakládám na zdravém životním stylu. Neříkám, že bych neměla nějaké ty hříchy v podobě občasného mlsání, bílého vína, nebo (a to fakt jednou za dlouhý čas) nájezdu na nějaký fast food, ale když si to vezmu obecně, ano, můžu prohlásit, že hlavně co se jídla týká – JÍM ZDRAVĚ.

Hlavně, myslím, že co se týká zdravého jídla, našla jsem si takovou „zlatou střední cestu“, kterou se řídím i při výběru potravin. Nejsem ani vegetarián, ani vegan, ani nejím pouze raw food, ale – každý z těchto směrů mě celkem ovlivnil. Přestala jsem jíst maso – kromě ryb a občasného „úletu“ v podobě grilování. Nebylo to míněno záměrně – prostě jsem si jednoho dne uvědomila, že uz jsem vlastně maso (s výjimkou ryb) delší dobu neměla. Tak jsem si řekla, že ho vlastně vůbec nepotřebuju a je to fakt.

Co se týká raw food – miluju raw sladkosti, různý košíčky, kuličky, plný datlí, oříšků, mňam! I raw krekry mají něco do sebe. Ale čistě raw stravu bych jíst fakt nemohla. Ale ty sladkosti, ty si prostě neodpustím – ale na druhou stranu, mám zase pocit, že mlsám zdravě.

Photo 26.06.15 14 47 04

Ovšem, co mě velmi zaujalo – jsou tzv. SUPER POTRAVINY. Jedná se vlastně o potraviny s mimořádným obsahem vitamínů, minerálů, antioxidantů, nenasycených mastných kyselin a dalších živin. Škála těchto potravin je velmi široká. Je to např. ovoce, bobule, sladkovodní řasy, kořenové plodiny. Pochází ze všech koutů planety a některé z nich jsou tradičními plodinami ze Střední Evropy (např. konopí). Téměř vždy se jedná o raw (živou) stravu, která je zpracována maximálně šetrným způsobem bez konzervantů, barviv a dochucovadel.

A právě tyto potraviny nabízí firma ISWARI, která je mi svou filozofií a hlavně, nabídkou těchto skvělých potravin velmi sympatická.

10984515_895018583890423_1029070915262592405_o

Často chodím nakupovat do prodejen SKLIZENO, kde jsem právě produkty ISWARI objevila. Musím se přiznat, že jsem dlouho kolem těchto výrobků chodila bez většího povšimnutí, až jednoho dne – kdy jsem sháněla něco na snídani, jsem si koupila právě jejich snídaňovou směs.

Photo 26.06.15 14 47 35

Už dlouhou dobu jsem totiž řešila problém CO SNÍDAT. Chemické jogurty jíst nechci a ty poctivé mi nechutnají, nejím pšenici a pšeničné výrobky, takže pečivo je pro mě také tabu. Vyhýbám se taky bílému cukru, nepiju mléko – které obsahují všechny hotové, instantní kaše. A odbývat snídaní je také hloupost.

„Trn z paty“ mi vytáhly právě až tyto směsi. Neobsahují mléko, bílý cukr, lepek…což je pro mě zásadní věc. Navíc – jsou v suchém stavu, vydrží dlouho – a Vy se nemusíte bát krátké trvanlivosti.

Photo 26.06.15 14 48 03

A navíc – tyto směsi obsahují již zmíněné super potraviny. Na výběr máte spoustu chutí:)

Iswari Superfood je česká firma, která pod svoji vlastní značkou ISWARI, společně se dvěma partnerskými firmami Iswari Portugal a Iswari Ireland, vyrábí a dodává na trh BIO superpotraviny a vlastní produkty na jejich bázi.

Photo 26.06.15 14 47 52

Samotná výroba probíhá v České republice a stejně tak u nás doma vznikají receptury na většinu výrobků, zejména na velmi populární BIO-raw-superfoods snídaňové směsi, které jsou nejen na českém trhu zcela unikátní díky prémiové kvalitě ingrediencí, vynikající nutriční hodnotě a současně skvělým chuťovým vlastnostem.

ISWARI znamená v sanskrtu „Svrchovaná Bohyně“. Dává život a udržuje ho mimo jiné prostřednictvím potravy, která je darem Země. 

Značka nabízí kromě snídaňových směsí také celou řadu dobrot – třeba vynikající nepražené kakaové boby v kokosovém cukru. Chutanají fakt skvěle:)

Photo 26.06.15 14 48 30

Potraviny Iswari jsem se tedy rozhodla zařadit do svého jídelníčku. Věřím, že s nimi dělám pro své zdraví to nejlepší. Kromě snídaňových směsí a kakaových bobů se chystám vyzkoušet i další Iswari dobroty, o těch Vám ale napíšu až příště:)

ODKAZ: ISWARI/web

ODKAZ: ISWARI/facebook