Léto v AMMI!

Léto je v plném proudu! Užíváme teplého počasí, výletů, dovolených a hlavně, nádherné přírody – zejména květin!

Patřím právě k milovníkům všech možných květin. Teď je úžasná doba, kdy si můžete natrhat kytky třeba na louce nebo na zahradě a udělají Vám stejnou radost, jako kytky koupené, ne-li větší, protože nejsou k dostání každé roční období…

Máme své oblíbené květinové studio, o kterém Vám pravidelně píšeme a přinášíme novinky a fotky přímo z našich návštěv. Protože byl konec školního roku, tak jsem vyrazila pro pár vázaných kytiček, které pak putovaly k učitelkám mých dvou kluků. Od malička kluky učíme tomu, že nosit kytky holkám je prostě super gesto!:) Oni z toho mají navíc taky radost a daří se nám to, protože stačí vyjít na vycházku a už mám plné ruce sedmikrásek, pampelišek a dalších volně rostoucích kytek. Ale zpátky ke kytičkám z Ammi. Byly opravdu krásné, každá jinak barevná a skvěle zvolené druhy kytek. Pro představu jsem Vám je vyfotila:

image image image image

Když už jsem v Ammi byla, tak jsem musela vyfotit pár fotek z jejich letní kolekce, protože to byla doslova pastva pro oči.

image image image image

Co říkáte na tyto krásné lucerny? Já jim tohle léto propadla. Vyzdobila jsem jimi naši terasu a vypadá to fakt skvěle.

image image

Tento koutek je naprosto dokonalý, hnědou vázu obdivuji už dlouho, ale zatím odolávám:) Až mi ji někdo vyfoukne, tak budu asi pěkně naštvaná…:)

image

Samozřejmostí je velké množství řezaných květin za skvělé ceny!

image

image

Tak co, ještě váháte, jestli se máte do AMMI zastavit?!:)

Vice fotek z letní kolekce najdete v naší galerii.

Studio AMMI je na ulici Nejedlého 373/1, Brno – Lesná
ODKAZ: WEBOVÉ STRÁNKY AMMI
ODKAZ: FACEBOOK AMMI