Představujeme: kosmetiku DELAROM

Téma jménem „kosmetika“ – tak to nás nikde nepřestane bavit:) Dobrá a kvalitní kosmetika je totiž cestou ke kráse – a o té přece sníme všechny, souhlasíte, milé dámy?:)

A právě o kosmetice je i tento článek. Já i Tereza moc rády testujeme a objevujeme nové a nové kosmetické značky – a vždy jsme nadšené, když najdeme takový produkt, který nás ohromí svou kvalitou. Důležitá je ovšem i celá filozofie daného kosmetického labelu – zajímáme se o zpracování přípravků, o obsah přídavných látek a samozřejmě, o účinnost – ve vztahu také k ceně.

Vzhledem k tomu, že máme navíc obě dvě rády přírodní kosmetiku a věříme jejím „schopnostem“, vždycky nás potěší, když najdeme v této oblasti něco nového. A posledním naším kosmetickým „objevem“ je značka DELAROM – která je právě tou přírodní kosmetikou, která nás po všech stránkách zaujala.

web_delarom_05_2015 final

Čím je právě tato značka tak specifická?

DELAROM spojuje přírodu a špičkové technologie v nejlepší tradici francouzské kosmetiky.
DELAROM a jeho tým vědců vytvořil produkty spojující přírodní a inovativní receptury, originální látky a jemné vůně. Tato unikátní řada produktů pro péči o pleť i celé tělo je charakterizována originálností, přirozeností a úctou k životnímu prostředí.

Všechny produkty této značky jsou tedy čistě přírodní, navíc neobsahují žádné parabeny, látky živočisného původu, silikony, nebo minerální oleje. 

kompozice1

Původ značky DELAROM je příběhem Andre a Christine Benetových. Tito milovníci aromaterapie, získali během 30 let v kosmetickém průmyslu (značky Decleor a Darphin) rozsáhlé zkušenosti s vůněmi a éterickými oleji. v roce 2008 vytvořili novou, svěží a moderní kosmetiku s názvem DELAROM.

Kosmetika DELAROM je založena na dobře známých výhodách aromaterapie s využitím esenciálních olejů (rostlinných silic) produkovaných velkým množstvím středomořských rostlin.
V některých produktech je zachována dokonce jejich čistá přírodní kosmetická koncentrace, která čistí, revitalizuje nebo relaxuje vaše tělo. Svěží aromatické vůně vám poskytnou uvolnění, příjemný pocit a blahodárný účinek každý den.

O skvělých produktech této značky Vám ještě napíšeme – ale o tom už zase příště:)

ODKAZ: DELAROM/facebook

ODKAZ: DELAROM/web

Kosmetiku značky DELAROM seženete přes eshop PARFUMS.CZ

ODKAZ: PARFUMS.CZ/web
ODKAZ: PARFUMS.CZ/facebook