Výjimečné služby v centru Lotus v Břeclavi – Bemer terapie, masáže a kosmetická péče

Možná si vzpomínáte, před pár měsíci jsem vám zde psala o centru pohybu, energie, zdraví a harmonie, o Lotus centru v Břeclavi. Právě toto centrum má opravdu velmi širokou nabídku služeb, a to nejen v ohledu sportovního vyžití! Obecně tu pečují o naše zdraví, ale i krásu – a ve svém následujícím článku bych vám ráda představila zajímavé procedury a terapie, které Lotus centrum rovněž svým klientům nabízí. Za speciální pozornost zde stojí „Bemer terapie“ – jedná se o terapie speciálním přístrojem BEMER, kdy se znatelně zlepšuje mikrocirkulace v těle. Efektem je pak podpora hojivých procesů a obnova tkání.
Za představení v Lotus centru stojí pak také DD studio, které nabízí kosmetickou péči, BioRePeel, mezoterapii dermapenem… A v Lotus centru si můžete dopřát i skvělou masáž – v Masážním studiu Jarmily Uhrové!
Čtěte dál!

V Břeclavi jsem poměrně často – jezdíme sem kvůli úrazu mého syna na speciální ortodoncii. A právě z důvodu svých častých návštěv jsem měla možnost toto malebné městečko i více poznat. A věřte, Břeclav je skvělá a má co nabídnout!

Rozhodně i ve směru sportovního vyžití a dalších zajímavých služeb. Na ty jsou totiž přímo odborníci v Lotus Centru, které jsem vám už před pár měsíci na svém blogu představila, více ZDE.

Toto centrum nabízí velmi ucelenou, pestrou a nevšední nabídku služeb v ohledu sportovního vyžití, ovšem nejen to – zaměřují se zde na celkovou harmonii těla jak po fyzické, tak i psychické stránce. Mimo celou řadu sportovních aktivit a vyžití si zde můžete zacvičit nevšední lekce jógy, nabízí zde i fyzioterapie, masáže, využít můžete speciální přístrojová ošetření těla, kosmetickou péči, nástřikové opálení… Zkrátka, břeclavské centrum Lotus je rozhodně ve všech směrech skvělé!

Ve svém článku se chci ovšem zaměřit na opravdu výjimečné služby, které Lotus centrum poskytuje.
Jednou z nich je rozhodně i „Bemer terapie“. Už jste o ní slyšeli? Věřím, že pro mnoho z vás se stále bude jednat o neznámý pojem…

Bemer cévní fyzikoterapie je terapie, která se provádí unikátním přístrojem BEMER. Hned na úvod píšu, že terapie je zcela bezbolestná, vhodná v podstatě pro kohokoliv, bez žádných větších kontraindikací.

Cílem terapie je zlepšit funkci mikrocirkulace v těle, tedy podpořit kvalitu oběhového systému a vlastního prokrvení částí těla. To je naprosto zásadní pro kvalitu a zdraví tkání. 
Bemer terapie intenzivně ošetřuje zevnitř cévní řečiště, a to i v těch nejjemnějších vlásečnicích. 
V našem vjemu, jak nám tato terapie pomáhá?

Bemer terapie mají skvělý efekt pro celkovou regeneraci organismu. Ošetření mohou být využívána jak pro podporu regeneračních a hojivých procesů, tak i ve smyslu preventivní péče.

Bemer terapie dokáží znatelně zlepšit celkovou mobilitu, podporují hojení – poúrazové stavy, terapie se doporučují i po prodělaných infarktech, mrtvičkách, při roztroušené skleróze, při omezené hybnosti končetin…

Efekt a výsledky jsou opravdu úžasné, což potvrzují i spokojení klienti. O Bemer tereapii bych mohla psát opravdu rozsáhlý článek – pro ty z vás, koho zajímá více – mrkněte přímo na web Lotus centra, kde se dozvíte více – ZDE

Objednat se na Bemer terapii můžete na tel. čísle 733647007 nebo přes email panajotovova@gmail.com.

Za představení pak stojí i DD studio, které rovněž najdete v prostorách Lotus Centra. Toto studio je zaměřeno na péči o náš zevnějšek, o naši krásu a půvab. 

Paní majitelka zde poskytuje kvalitní služby ve směru kosmetické péče – různá ošetření, masky, ale i speciální terapie a zkrášlující procedury. Velmi zajímavá je služba BioRePeel – dvoufázový peeling s revitalizací. Zjemňuje vrásky, zlepšuje stav pokožky, řeší pigmentaci a také akné. Toto ošetření je v DD studiu možné absolvovat jak pro partie obličeje, tak i na celé tělo.

Využít tu můžete i tzv. hydraPen – mikrojehličkové ošetření s cílem hloubkové hydratace. Zajímavá je i mezoterapie dermapenem, kdy se do vrchních vrstev pokožky aplikuje speciální sérum. Cílem je zejména podpora tvorby vlastního kolagenu.

Pomocí hydrapenu a kyseliny hyaluronové zde pak můžete docílit hydratovaných a plných rtů.
DD studio dále nabízí i bělení zubů, epilaci, terapii Green Vac – s cílem zejména eliminovat celulitidu…

V Lotus centru si můžete dopřát i výbornou masáž – v Masážním studiu Jarmily Uhrové!

Paní Jarmila tu nabízí pestrou škálu různých masáží, stačí si jen vybrat takovou, která pro vás bude nejlepší!
Oblíbené jsou tu regenerační masáže, bambusové masáže, masáže lávovými kameny, anticelulitidní masáže, těhotenské masáže…

Určitě bych doporučila masáže lymfatické! Jak jistě víte, správně fungující lymfatický systém je klíčový pro celou řadu aspektů našeho zdraví… A mimo to, lymfatické masáže jsou fajn i na jaře – v rámci detoxu! Uleví oteklým nohám, zbaví tělo nečistot…

Do Masážního studia Jarmily Uhrové si můžete zajít i na oblíbenou maderoterapii, nebo vacupres!

Zkrátka, v Lotus centru o vás pečují ve všech ohledech, určitě vám tu bude skvěle!

Centrum Lotus najdete v Břeclavi na adrese Na Hrůdách 1147.

ODKAZ: CENTRUM LOTUS / web
ODKAZ: CENTRUM LOTUS / facebook
ODKAZ: CENTRUM LOTUS / instagram

ODKAZ: DD STUDIO / facebook
ODKAZ: DD STUDIO / instagram

ODKAZ: Masážní studio Jarmily Uhrové / facebook