Představuji: novou stomatologickou kliniku v Brně – Čechyňka!

Věřím, že prostřednictvím následujícího článku předám mnohým z vás velmi užitečné doporučení! Hledáte dobrého zubního lékaře, kliniku, kde by se o váš chrup dokázali postarat ve všech ohledech – tedy jak ve směru preventivní péče, tak i v případech mnoha typů obtíží? Pak rozhodně čtěte dál! V Brně, kousek od centra na ulici Čechyňská, je vám k dispozici nově otevřená stomatologická klinika Čechyňka. Pacientům zde nabízí řešení všech zubních obtíží v týmu specialistů z různých odvětví stomatologie, pečují i o dětské pacienty, nabízí také dentální hygienu… A co je skvělé, přijímají tu nové pacienty! Na klinice Čechyňka jsem absolvovala vstupní prohlídku i já a byla jsem moc spokojená. Oceňuji velmi empatický přístup a profesionální jednání. Pokud sháníte aktuálně dobrého zubaře, pro vás, ale i celou rodinu, máte moje doporučení! Víc v následujícím článku, kde stomatologickou kliniku Čechyňka blíže představím…

Dobrý zubař v Brně? Právě i na toto téma mi od vás čas od času chodily dotazy. A jsem velmi ráda, že vám nyní mohu předat v tomto směru své doporučení. Najít totiž opravdu kvalitní stomatologickou kliniku, na kterou se v ohledu skvělé péče o náš chrup můžeme spolehnout, to je téměř – s nadsázkou napsáno – až výhra.

Krásné a zdravé zuby jsou totiž zásadní, přece jen – je to i náš úsměv, který o nás na první dojem mnohé vypovídá. Určitě moc dobře víte, že prevence je v tomto směru velmi podstatná, na prohlídky bychom měli docházet všichni, a to alespoň jednou do roka. Samozřejmě i tehdy, kdy nás aktuálně žádný problém netrápí. Pokud totiž prevenci nepodceňujeme, dokážeme se vyhnout celé řadě obtíží.

Jak mi dáte jistě za pravdu, mnohé dobré stomatologické kliniky mívají často plno a nové pacienty už nepřijímají. Tato situace je složitá zejména v okolí Brna a na menších městech, ovšem i v Brně některé stomatologické kliniky další klienty neberou.

Proto věřím, že mnozí oceníte následující informace – na Čechyňské 547/5 je nově otevřená stomatologická klinika v Brně – Čechyňka!

Stomatologická klinika Čechyňka se zaměřuje na mezioborovou spolupráci, což znamená, že se tu o váš chrup komplexně postará tým odborníků z různých oborů stomatologie, a to na jednom místě.

Zubní lékaři z kliniky Čechyňka mají zkušenosti z oboru stomatologie více než 10 let,  poskytnou vám tu nejlepší možnou péči na špičkové úrovni. 
Dospělým pacientům zde nabízí preventivní ošetření, ale i řešení nejrůznějších problémů – zubních kazů, endodontické ošetření kořenových kanálků, ale i estetickou korekci úsměvu, bělení zubů, dentální hygienu… 

Pomohou vám tu ovšem i s obtížemi typu protetické rekonstrukce chrupu, s náhradou ztracených zubů pomocí implantátů a zubních protéz.

Kompletní péči zde doplňuje interní spolupráce s ortodontistou, se stomatochirurgem a parodontologem.

Skvělé je, že tu registrují i dětské pacienty, pro které je pravidelná preventivní péče taktéž nesmírně důležitá. Společně s dentální hygienistkou zde děti naučí, jak správě o zuby pečovat už od ranného věku.

Na klinice Čechyňka rovněž disponují špičkovým a moderním vybavením.

Na vstupní prohlídce na stomatologické klinice Čechyňka jsem byla i já. Velmi jsem ocenila empatický a profesionální přístup – pan doktor Vilášek mi během kontroly vše srozumitelně vysvětlil, doporučil mi vhodnou péči jak ve směru četnosti preventivních prohlídek, tak i návštěv dentální hygienistky.

Celková atmosféra na této klinice je příjemná, rozhodně se nejedná o typ kliniky, kde je kvůli přemíře pacientů nedostatek času pro osobní konzultace, nebo kde musíte trávit spoustu času čekáním v čekárně.

Mimochodem, už i samotné prostory kliniky na vás také určitě zapůsobí. Budova Czechner, kde se klinika v 1. patře nachází, je zcela nová. Prostory jsou v čistém, světlém, moderním designu. Čekárna je komfortní, je tu dostatek místa, můžete si dát vodu, kávu… I slečna na recepci byla usměvavá a milá, to jsou věci, kterých si jako pacienti všímáte také a určitě se podepisují na celkovém dojmu, který si z kliniky odnášíte.

Zkrátka, pokud hledáte opravdu dobrou stomatologickou kliniku v Brně, s pestrým portfoliem služeb, kde se o váš chrup profesionálně postarají, zkuste právě Čechyňku.

Stomatologickou kliniku Čechyňka najdete na adrese Čechyňská 547/5, v prvním patře nové budovy Czechner. Parkování přímo za budovou Czechner na prostorném parkovišti. Klinika je ovšem snadno dostupná i MHD.

Objednat se můžete prostřednictvím emailu recepce@cechynka.cz nebo na tel. čísle 775 413 000.

ODKAZ: STOMATOLOGICKÁ KLINIKA ČECHYŇKA / web
ODKAZ: STOMATOLOGICKÁ KLINIKA ČECHYŇKA / facebook
ODKAZ: STOMATOLOGICKÁ KLINIKA ČECHYŇKA / instagram