Nový salon pro kudrnky v Brně – Kudrnka z Okénka!

Dámy – kudrnky, vlnky a hlavně vy, které o své vlásky pečujete podle skvělé CGM metody! Jistě mnohé znáte Salon Okénka na Svatopetrské 30, kde právě s CGM metodou pracují. Jak také vím, celá řada z vás právě do tohoto salonu chodí! Proto věřím, že vás potěší informace, že paní majitelka salonu na sklonku minulého roku otevřela „sesterské kadeřnictví“ Okénky, a to Kudrnka z Okénka! Zájem o volné termíny byl totiž enormně velký – a díky novému kadeřnictví tak už my, spokojené zákaznice, nemusíme tak dlouho čekat… V novém kadeřnictví jsem nedávno byla i já, prostory jsou krásné, vzdušné a velké. Co je hlavní, o naše kudrnky se tu opět skvěle postarají! Víc v mé následující reportáži…

Na CGM metodě jsem už více než 2 roky a nemůžu si tento druh péče o vlnité vlasy vynachválit… Díky CGM metodě se mi vlasy začaly mnohem víc vlnit, jsou lesklé a zdravé. Takže holky, kudrnky – doporučuji vám CGM metodu vyzkoušet, pokud jste tedy ještě tak neučinily! :)

Určitě je fajn chodit i do kadeřnictví, kde podle CGM metody pracují a co je hlavní, naučí vás zde všechny kroky, které jsou pro CGM metodu zásadní. Tato metoda je totiž někdy trochu „věda“ a vážně není jen tak zorientovat se, co přesně právě vaše vlasy potřebují.

Já chodím už víc jak rok do Salonu Okénka, které je výhradně CGM kadeřnictvím. Jsou tu velmi zkušení, přesně poznají, co vaše vlasy vyžadují. Naučí vás také CGM styling, vysvětlí vám, jak často vlasy mýt, jak je správně čistit a také, doporučí vám vhodné produkty.

Salon Okénka je v Brně mezi kudrnkami mimořádně oblíbený, o čemž svědčil i fakt, že na volné termíny jsme často museli čekat… A právě na to se paní majitelka rozhodla reagovat tak, že na sklonku minulého roku otevřela druhé kudrnaté kadeřnictví a sesterský salon Okénky pojmenovaný krásně a výstižně „Kudrnka z Okénka“!

Salon Kudrnka z Okénka najdete na Bubeníčkově 14 v Židenicích, co se týká služeb, tak se salon nijak neliší od Salonu Okénka. Péče, přístup, nabídka produktů…to vše je zde zcela totožné.
Nespornou výhodou nyní je více volných termínů v obou salonech. A vy se můžete rozhodnout, kam budete chodit – třeba i podle toho, kam to máte blíž! :)

Nový salon Kudrnka z Okénka má nádherné a velké prostory, vzdušné, příjemné, proti Salonu Okénka je toto kadeřnictví i mnohem větší. O mě se tu starala šikovná kadeřnice Libuška, které opět CGM metodě skvěle rozumí. :)

Čeho si na obou salonech ovšem nejvíc vážím, je samotný přístup paní majitelky Lucie Okénkové. Pokud si s čímkoliv nevíte rady, nevyhovují vám produkty, pokud máte pocit, že vašim vlasům něco schází, můžete se na ni obrátit. Ochotně vám poradí, pomůže, snaží se pro vás najít to nejlepší. S tím jsem se snad v žádném z kadeřnictví, které jsem kdy navštívila, nesetkala.
Je skvělé vidět, jak moc paní majitelce záleží na spokojených klientkách. Tak to má být!

Pro naše vlnité vlasy jsou v Brně tato kadeřnictví jednoznačně ta nej, svěřte jim zde vlásky bez obav!

Salon Okénka najdete v Brně na Svatopetrské 30, salon Kudrnka z Okénka na Bubeníčkově 14.

ODKAZ: SALON OKÉNKA / facebook
ODKAZ: SALON OKÉNKA / instagram

ODKAZ: SALON KUDRNKA Z OKÉNKA / facebook