Výhodné akce na dermokosmetiku v Lékárně Na Kobližné!

Mnoho z vás, stejně, jako já, používá k péči o pleť kvalitní dermokosmetiku, kterou koupíte v lékárnách. Proto vám chci dnes napsat o dvou zajímavých a výhodných akcích, díky kterým nakoupíte právě produkty dvou výborných dermokosmetických značek levněji! Akce probíhají v Lékárně Na Kobližné, týkají se značek Eucerin a Avéne – víc informací v následujícím článku!

K péči o pleť používám už roky právě dermokosmetiku, kterou kupuji v lékárnách. Mám pár svých oblíbených značek – a patří mezi ně rozhodně právě Avéne! A na tuto značku probíhá právě v Lékárně Na Kobližné výhodná akce – pokud zde nakoupíte jakékoliv produkty Avéne za cenu 590,- a výše, dostanete slevu 200,-. A to je super – na výsledné ceně se toto rozhodně už projeví! ;)

S kosmetikou Avéne mám už roky výborné zkušenosti! Znám celou řadu produktů a musím říct, že jsou vynikající i pro velice citlivou pleť, jako mám já!

Naprosto skvělý je například jejich krém Ysthéal – je ideální i coby první anti age krém! Používám ho s přestávkami už několik let a je vynikající.

Skvělé jsou od Avéne také odličovací produkty, jemné odličující mléko a pak jejich micelární voda. A doporučila bych vám také odličovač očí – zvláště, pokud máte citlivé oči, je tento rozhodně dobrou volbou.

Kosmetika Avéne se mi osvědčila také pro děti – oba mí synové trpěli v útlém věku atopickým exémem – používala jsem na ně tělová mléka Trixera a XeraCalm a byly vynikající. Pokožku krásně zklidňují, zmírňují svědění a celkové negativní projevy exému.

Takže – za mě je Avéne jednou z nejlepších dermokosmetických značek!

Zajímavá a výhodná akce probíhá v Lékárně Na Kobližné také na značku Eucerin!
O jakou akci se jedná? Pokud si vyberete tři produkty Eucerin, získáte ten nejlevnější ZDARMA! Také super, že? Myslím, že stojí za to využít!

S kosmetikou Eucerin tak bohaté zkušenosti, jako s Avéne, nemám – vyzkoušela jsem asi dva produkty, hydratační krém a odličující mléko – sedly mi dobře, ovšem, ostatní přípravky nemohu tolik posuzovat.

Ovšem – slyšela jsem i od jiných lidí na značku Eucerin pozitivní ohlasy! Takže pokud patří tato značka k vašim oblíbeným, rozhodně stojí za to tuto zajímavou a výhodnou akci v Lékárně Na Kobližné využít! ;)

Na více fotek produktů obou značek z Lékárny Na Kobližné mrkněte také do fotogalerie. ;)

Vše z článku koupíte v Lékárně Na Kobližné – najdete na Kobližné 7.

ODKAZ: LÉKÁRNA NA KOBLIŽNÉ / facebook