Hledáte bydlení v Brně? Inspirace pro vás!

Dnešním článkem bych mohla oslovit ty z vás, kdo aktuálně zvažujete nad pořízením nového bydlení, v Brně. Věřím, že se mezi vámi tací najdou – a proto vám chci přinést nějakou inspiraci také v tomto směru. Ráda bych vám napsala o několika zajímavých developerských projektech, které již existují, jsou v přípravách, nebo vznikat teprve budou… Čtěte dál!

Musím vám sama říct, že Brno je opravdu skvělé místo pro život. Do Brna jsem se přesunula z Prahy a nyní jsem tu spokojená už více než 10 let. A neměnila bych! Brno má dle mého názoru totiž absolutně vše, co ke spokojenému životu potřebujete.

Ať už je to snadné cestování v rámci města (věřte, po Brně se stále jezdí dobře – mám srovnání právě s Prahou:), dostupnost služeb, celá řada krásných míst v přírodě, rychlý rozvoj města… Zkrátka, životní úroveň Brna jde strmě nahoru, v čemž mi mnozí dáte jistě za pravdu.

I proto se mnoho lidí do Brna plánuje stěhovat, lidé tu stále shání byty, domy, ideální nemovitosti, které by využili jak k pronájmu, nebo by je rádi zakoupili. V tomto ohledu každý samozřejmě postupuje jinou cestou, ovšem, já i ze své zkušenosti doporučuji vybírat přes ověřenou developerskou společnost. Jakou?

Asi nejlepší hodnocení, jedinečné hotové projekty a zajímavé připravované zakázky, má brněnská společnost Properity

Tato společnost funguje na trhu již více než 20 let a od svého založení v roce 1999 realizovala více než 40 úspěšncýh projektů. Mezi ty nejznámější pak rozhodně patří třeba bytový a obchodní komplex Eden, luxusní rezidence Meander, nebo nejvyšší budova v ČR – AZ Tower, mimochodem, ten byl v roce 2013 zahrnut v prestižním seznamu Emporis Skyscraper Award jako jedna z nejvýznamějších světových staveb roku 2013.

Ovšem, společnost Properity jde neustále kupředu a nově nabízí několik zajímavých developerských projektů, které by vás mohly oslovit – třeba i coby budoucí adresa vašeho nového domova.

Za pozornost rozhodně stojí projekt Hippokrates, který se bude nacházet v jedné z nejprestižnějších čtvrtí Brna, v Masarykově čtvrti. Tento projekt je již v realizaci a je skutečně velice vydařený, právě pro bydlení v této oblasti Brna naprosto jedinečný!

Ovšem, společnost Properity také celou řadu zajímavých projektů připravuje

Jedná se o lokality převážně v Brně a okolí – rozhodně doporučuji sledovat, jak se realizace posouvají kupředu, mnohé z nich vypadají rozhodně moc zajímavě! Patří mezi ně třeba Rezidence Bartoloměj v Žebětíně – pozor, zde už se přijímají rezervace na první bytové jednotky.

Zkrátka, projektů, které společnost Properity chystá, je opravdu spoustu – věřím, že nebude těžké si mezi nimi vybrat takový, který vám bude nejbližší a bude vyhovovat vašim požadavkům. Já bych si zde tedy rozhodně svůj vysněný domov našla. ;) Sledujte web Properity (odkaz níže), ať jste v obraze!

ODKAZ: PROPERITY / web

ODKAZ: PROPERITY / facebook