Voňavá novinka pro Vaši drahou polovičku!

Parfémy, to je další moje vášeň! Jsem totiž při jejich výběru nesmírně náročná, a proto moc ráda hledám to, co by mi vonělo… A vlastně, nejenom mně.

Kromě nákupu vůní pro sebe totiž moc ráda vybírám parfémy pro mého manžela. I při volbě vůně pro něj se nepřikláním k populárním a známým parfémům, naopak, vždy se snažím najít něco originálního, výrazného, osobitého a zajímavého. Tak, aby to perfektně sedlo k jeho osobnosti.

Nedávno jsem narazila na pánskou vůni INVOKE od značky Rich & Ruitz. U nás v podstatě neznámý parfém mě okamžite zaujal.

Photo 23.07.15 14 40 32

Vůně INVOKE je velmi dominantní, řekla bych, že působí až lehce vyzývavě, což mi ale rozhodně není na obtíž. Ba naopak, něco mě na té vůni až přitahuje. Jejího „nositele“ si vybavím jako charismatického, cílevědomého muže, který přesně ví, co chce. Vůně je rozhodně pro extrovertní typy, kteří jsou rádi středem pozornosti – a milují, když o sobě dávají patřičně vědět. A to i volbou svého parfému.

Složení vůně je pro mě těžko rozpoznatelné, ale cítím dřevité tóny v kombinaci s nakyslými tóny citrusů. Parfém má spíš těžší základ, ovšem po chvíli, kdy se vůně „rozleží“, jsou dominantí lehčí prvky – právě ovocně – citrusové tóny.

Každopádně, určitě se jedná o silnou vůni, která je okamžitě rozpoznatelná. Parfém je cítit dlouho, což je určitě příjemná skutečnost.  Vůně není na obtíž, je velmi příjemná. Její majitel – osobitý a dominantí muž – ji bude jistě velmi hrdě nosit:)

Parfém koupíte exkluzivně pouze přes PARFUMS.CZ

ODKAZ: PARFUMS.CZ/web
ODKAZ: PARFUMS.CZ/facebook