Different fashion! Oblékejte se – jinak ;)

Nedávno jsem si říkala, že by si na blogu zasloužil své místo nějaký zajímavý eshop, kde seženete opravdu netradiční, zajímavé a hlavně, originální značky. Jak už jistě víte, potrpím si na osobitost stylu, proto mě vždycky potěší, když najdu značku, či dokonce celý eshop, kde je – radost nakupovat:)

Musím říct, že obecně mám eshopy ráda. Jak už jistě víte, mám dvě malé děti a hromadu práce, což znamená – sakra málo času:) Takže dny strávené poklidným procházením obchodů, obhlížením, vybíráním…jsou pro mě dávnou minulostí. Naopak, právě si moc užívám chvíle, kdy večer můžu pěkně v klidu „brousit na netu“ a dívat se, co by se mi třeba hodilo. Jenže – ono to kolikrát není jen tak, narazit na nějaký zajímavý eshop… Většinou je nejlepší doporučení známých, nebo třeba tip od někoho, kdo má s daným internetovým obchodem dobré zkušenosti. A od toho je tu přece náš blog:)

Tak jsem si dala tu práci a „omrkla“ jsem několik eshopů a musím Vám říct, že jeden mě dost upoutal. Nabízí totiž několik  zajímavých značek, které jsou velmi originální a oblíbené. Eshop se jmenuje DIFFERENT.CZ a jak sám název napovídá, nabízí tak trochu „jiné“ věci:)

1506672_10153507625723910_7886238751871325958_n

Na eshopu DIFFERENT.CZ toho seženete fakt spoustu – a od samých zajímavých značek, které stojí za pozornost. A nemyslete si, nejde jenom o oblečení, ale také o kabelky, boty, šperky, bytové doplňky, nádobí… Zkrátka, vybrat si tu můžete vše možné, ovšem, co kousek, to naprostý originál:)

Nejlepší bude, když budu konkrétní a přesně Vám napíšu, co všechno si na www.different.cz můžete koupit. A začnu tím, co nás, holky, přece zajímá nejvíc – tedy jasně, oblečení:)

desigual

DESIGUAL – naprosto osobitý, španělský label, který má po celém světě spoustu příznivců. Desigual navrhuje zábavnou módu, plnou barev, vzorů s nápaditých střihů. V současné chvíli se Desigual řadí mezi nejprestižnější značky v celé Evropě.

scotchsoda

SCOTCH & SODA

Značku Scotch & Soda mám osobně moc ráda. Tento nizozemský label v sobě spojuje prvky vintage a moderního stylu, nebojí se zajímavých střihů, očekávat můžete i propracované detaily, krásné barvy, nápisy, obrázky… Originální móda, která Vám dokonale dokáže podtrhnout Vaši osobitost a jedinečnost ;)

https://youtu.be/j5jcoSJyyBU

culito

CULITO FROM SPAIN

Další zajímavá, španělská značka, která stojí za pozornost. Pokud totiž milujete hravý, barevný, veselý styl, plný vzorů – je tentno label pro Vás to pravé:)

11159541_10153267223093910_427159942484857532_n

santoro

SANTORO

Santoro London – to je v první řadě naprosto ojedinělý a nevšední design. Známá značka je opět charakteristická vintage stylem, který je v současné době moc populární. V krásném designu (a fakt to stojí za prohlédnutí:) si můžete koupit kabelky, pouzdra na telefon, zápisníky, kosmetické kufříky a další, nezbytné věci:)

santoro

obag

O BAG

O značce O BAG toho asi nemusím příliš mnoho říkat, protože Vím, že moc dobře víte, o co jde – jasně, jsou to ty nádherné, nadčasové, variabilní, lehoučké, barevné…zkrátka dokonalé tašky. Italská značka, která se těší obrovské popularitě:) Opět – k dostání na www.different.cz

obag

 

melissa

MELISSA

Další úžasná značka! Boty Melissa jsou voňavé, designově naprosto perfektní, měkoučké, které se vytvarují přesně podle Vaší nohy! Bude se Vám v nich chodit – náramně:)

mellisa

crocs

CROCS

Další brand, který určitě není potřeba nijak zvlášť představovat. Pohodlné boty, vyrobené ze speciálního materiálu, má rád snad každý, koho znám. Navíc výběr je skutečně velký – jak pro děti, holky i kluky. A pozor, Crocs neznamená jen známé „gumové dřeváčky“ –  na výběr jsou i elegantní, ovšem super pohodlné boty:)

crocs

emu

EMU

Originální australské válenky značky EMU z pravé ovčí kůže a vlny. Válenky EMU jsou voděodolné a mrazuvzdorné. Skvěle padnou na nohu, jsou pevné a přitom lehké a měkké.

emu

happysocks

HAPPY SOCKS

Barevné, veselé a originální ponožky! Určitě už jste o nich slyšeli, protože jsou fakt jiné:) Na DIFFERENT.CZ koupíte ovšem i barevné spodní prádlo od této značky:) Stačí si vybrat!

socks

ops

OPS! OBJECTS

OPS!Objects jsou originální módní doplňky. OPS!Objects jsou nádherným spojením kreativity a designu. Módní doplňky jako náramky, hodinky, šperky a kryty na mobil, které odráží aktuální módní trendy. Šperky OPS!Objects si oblíbíte.

opa

bobble

BOBBLE

Krásné, designové lahve, se kterými uděláte nejen velkou parádu, ale zároveň uděláte něco pro své zdraví a také pro naši planetu. Láhve Bobble obsahují inovativní způsob přímé filtrace přes uhlíkový bobble filtr. Pijte už jen čistou, lahodnou a LEVNOU vodu. Eko-friendly láhve Bobble.

bobble

disaster

DISASTER

Disaster Designs – nádherná anglická značka doplňků v typicky britském venkovském stylu. Rustikální doplňky s nádechem venkovské romantiky. Hledáte originální vintage doplňky? Kabelky a peněženky Disaster Designs jsou pro vás tou pravou volbou.

disaster

melli-mello

 

MELLI MELLO

Melli Mello jsou originální bytové doplňky. Melli Mello je odvážný mix zajímavých stylů. Grafické designy, romantické a etnické detaily, ale i krásné květinové vzory. Ti, kteří chtějí, aby i jejich domov byl different, si určitě tuhle holandskou značku bytových doplňků zamilují

melli

Tak co na to říkáte? Nejlépe ovšem uděláte, když na www.different.cz sami mrknete – a všechno si v klidu prohlédnete:) Stojí to za to!

ODKAZ: DIFFERENT FASHION/web

ODKAZ: DIFFERENT FASHION/facebook