Velikonoce u vody, v Infinit Maximus!

Nemáte plány na Velikonoce? A co je strávit u vody, už v duchu léta? ;) Počasí má být parádní a tak takový relax u bazénu, s opalováním na lehátku, je rozhodně super volba! A kam vyrazit? Přece do Infinit Maximus – tady si velikonoční prázdniny u vody rozhodně užijete! Bazény tu mají příjemně teplou vodu, připravená je pro vás i opalovací louka a vůbec, spoustu možností, jak si tady vychutnat chvíle pohody.  A POZOR – dnes večer pro vás na Facebooku a Instagramu COOL BRNO BLOG spouštím další soutěž o volné vstupy právě sem! ;)

Věřte, v Infinit Maximus si můžete užít velikonoční slunění u vody se vší parádou – v pohodě, klidu, s koupáním v teploučkých bazénech a samozřejmě, také v saunách. V Inifint Maximus je totiž už poloviční léto – opravdu, v tom nádherném prostředí se budete cítit doslova jako na dovolené!

Infinit Maximus je jedním z mých nejoblíbenějších míst v Brně, jezdím sem ráda, s kamarádkami, načerpat trochu klidu, odpočinout si… Naposledy jsem si to zde užila tento víkend a opravdu, je to takový “ráj na zemi”, u nás, v Brně, ale to vy určitě moc dobře víte… ;)

Infinit Maximus stojí za návštěvu kdykoliv během roku, ovšem právě teď, na jaře –  je to tu obzvlášť perfektní.

Můžeme si totiž užívat nejen sauny, vyhřívané bazény a vířivky, ale i krásnou letní ladu – louku, na které jsou pro hosty připravená lehátka a dokonce i houpací lehátka! ;) Navíc, s sebou nic nepotřebujete – vše vám tu dodají, župany, prostěradla a také ručníky.

Infinit Maximus je jediný otevřený venkovní areál v Brně s teplými bazény a opalovací loukou, bazény jsou navíc čisté a celkově, celé prostředí tady je dokonalé. Takže – pokud nemáte plány, kde strávíte volné dny během Velikonoc, je právě Infinit Maximus rozhodně tou pravou volbou.

U bazénu, nebo v odpočívárnách si tady můžete vychutnat i výborné detoxikační drinky – třeba matcha, nebo grapefruit – obsluha vám drinky donese také přímo k bazénu. Skvělé jsou i domácí limonády, já tu miluju nejvíc tu s mangem, je skvělá!

Zkrátka, je to ta pravá pohoda u vody! :)

A odpočinout si (nejen) během Velikonoc, právě zde, obklopeni panenskou přírodou a nechat se unášet klidem a pohodou…co víc si přát. :) Letní atmosféru tu můžete začít užívat už nyní!

ODKAZ: INFINIT MAXIMUS / web
ODKAZ: INFINIT MAXIMUS / facebook