Nová nádherná kolekce Coccodrillo – pro dětičky!

Po delší době je tu článek věnovaný dětem a také nám, rodičům! Mám pro vás totiž zase inspiraci na dětské oblečení – a to z obchůdku Coccodrillo, který najdete na Lidické, v prostorách Centra Lužánky. Hned na úvod chci napsat – tato značka má opravdu nádherné věci a navíc, kvalitní! Mrkněte na mou následující reportáž se spoustou fotek… :)

Sama jako máma dvou malých kluků moc dobře vím, že nakupovat dětské oblečení, to není úplně jen tak. :) Samozřejmě od dětského oblečení očekáváme, aby bylo v první řadě kvalitní – dětičky totiž oblečení často podrobí celkem slušnou zatěžkávací zkouškou, na pískovištích, hřištích, ve školách – a tak chceme, aby věšchny ty věci dětem nějakou chvíli vydržely.

Důležitý je samozřejmě i vzhled oblečení, maminky, ruku na srdce, která z vás si nechce svou ratolest pořádně vyparádit? :) Já to tak tedy mám – miluju ten pocit, když to mým chlapečkům sluší a jejich oblečení je hezky sladěné. A věřím, že maminky holčiček si toto všechno užívají ještě mnohem víc – přece jen – na ty holčičky té parády je k sehnání stále mnohem víc, než na kluky, všechny ty sukýnky, šatičky, legínky, sponečky… Je toho tolik! ;)

A co je pak neméně podstatné, je samozřejmě také cena. Jak jistě dobře víte, dětičky ze všeho rychle vyrostou, takže oblečení je pro ně krátkodobá záležitost. Výhodou jistě je, když se dá dědit, ale i tak, investovat horentní sumy do dětské módy je určitě zbytečné.

Tak a všechna pozitiva, tedy super kvalitu, nádherný vzhled a přijatelné ceny, má dětské oblečení od značky Coccodrillo! Tento obchůdek jste možná znali ještě z doby, kdy byl v brněnské Olympii, ale nyní ho najdete v Brně na novém a jediném místě, na Lidické 1023/63b, v prostorách centra Lužánky.

Co se velikostí týká, tak tu pořídíte oblečení už i pro ta nejmenší miminečka, od narození. Maximální velikosti jsou pak 158 a některé kolekce jsou i ve 164.

Kromě oblečení tu pak koupíte i doplňky, čepičky, punčošky, ponožky, kabelky, batůžky, ale také botičky, nebo dětské bačkůrky.

Aktuálně je v obchůdku Coccodrillo k dostání krásná nová kolekce, pro kluky, holčičky a samozřejmě i pro ta nejmenší miminka a batolata.

Fotky najdete jak v tomto článku, tak i ve fotogalerii pod ním, tak mrkněte – věřím, že se vám takové věcičky budou líbit. ;) 

Navíc, od 23.4. 2019 do 5.5.2019 platí v obchůdku Coccodrillo slevová akce, mrkněte na letáček níže! :)

Stavte se do obchůdku Cocodrillo na Lidickou podívat a vemte sebou i děti! Jsou tu navíc moc milí a ochotní, takže vám pomohou s výběrem a zkoušením – však víme, nákupy s malými dětmi nejsou někdy jen tak, ale tady můžete být v klidu. ;) Jste tu vítaní i s dětmi! ;)

Obchůdek Coccodrillo Brno najdete na Lidické 1023/63b, v prostorách Centra Lužánky.

ODKAZ: COCCODRILLO BRNO / facebook