Jarní novinky v obchůdku IvaDekor!

Kam v Brně pro krásné bytové doplňky, dekorace, svíčky a další roztomilé kousky, které dělají radost? Určitě doporučuji do obchůdku IvaDekor na Horové 16. Tady si totiž rozhodně vyberete, tím jsem si jistá! :) A nyní tu mají celou řadu novinek – a já vám je opět nafotila pro inspiraci, ať máte hezky přehled a vidíte, co krásného si můžete pořídit. ;)

Do obchůdku IvaDekor chodím moc ráda – nejednou jsem si tady vybrala něco hezkého, ať už k sobě domů, nebo třeba i milý dáreček pro někoho, na kom mi záleží. Nabídka nejrůznějších krásných věcí je tady totiž až neskutečná – takže ať uz sháníte cokoliv, jsem si jistá, že tu zaručeně něco hezkého objevíte. ;)

Co přesně v obchůdku IvaDekor najdete?
V první řadě samozřejmě dekorační předměty, nejrůznější roztomilé sošky, postavičky, andělíčky…které se budou doma krásně vyjímat. Všechny věci tu mají i v různých stylech, buď v duchu vintage stylu, nebo i ve více moderním provedení.

Krásní jsou i nejrůznější plyšáci – mohou sloužit buď jako hračka, nebo i jako dekorační předmět, který vám interiér mile zútulní. :)

Pokud milujete svíčky, stejně, jako já – tak budete v obchůdku IvaDekor doslova jako v ráji. :) Svícínky, svíčky, vonné svíčky, nebo svíčky s efektem praskajícího krbu – to všechno tady mají.
Asi nejvíc oblíbené jsou pak svíčky od populární značky Yankee Candle, těch tu mají obrovský výběr. Ale za pozornost stojí i zmiňované svíčky s efektem praskajícího krbu, ty jsou od značky WoodWick.

V obchůdku IvaDekor koupíte také dekorace, které můžete použít i do venkovních prostor, třeba na balkon, terasu, nebo i zahradu. Úžasná jsou třeba krmítka a domečky pro ptáčky, jeden takový jsem pořídila mé mamince na zahradu a vypadá tam nádherně, nebo kovoví ptáci – opět úžasná dekorace na zahradu!

Novinkou jsou v obchůdku IvaDekor pak i německé ovocné šťávy – jsou výborné na imunitu, celkově podporují obranyschopnost a mimochodem, je to i fajn tip na vhodný dáreček. :)

Blíží se také Velikonoce – tak tu koupíte i velikonoční dekorace, ozdoby, zajíčky a další krásné věci v tomto duchu.

Zkrátka – obchůdek IvaDekor rozhodně stojí za návštěvu, tady vždycky něco krásného pořídíte, tím si můžete být jistí! :)

Na mnoho dalších fotek mrkněte i do fotogalerie! :)

Obchod IvaDekor najdete v Brně na ulici Horova 16.

IvaDekor ovšem provozuje i eshop – viz odkaz níže.

ODKAZ: IVADEKOR / web, eshop
ODKAZ: IVADEKOR / facebook

ODKAZ: IVADEKOR / instagram