Novinka u Nespressa – trojice káv pro přípravu s mlékem – Barista Creations!

Myslím, že mnoho z nás si rádo vychutnává svou kávu s mlékem – vůbec tento způsob podávání kávy je jeden z nejoblíbenějších! A proto Nespresso přišlo s novinkou a svou stálou nabídku káv obohatilo o tři nové edice kávových specialit, které jsou ideální právě pro přípravu s přidáním mléka. Pokud si i vy neumíte kávu bez mléka představit, přečtěte si můj následující článek, věřím, že právě tyto kávové edice stojí za ochutnání. ;)

Věděli jste, že tři čtvrtiny milovníků kávy na celém světě si kávu nejraději vychutnávají právě s mlékem? Je to vůbec nejoblíbenější způsob podávání kávy – a pokud si mléko do kávy rádi přidáváte i vy, určitě vás osloví novinka, kterou nyní uvedlo na trh Nespresso – jedná se o tři stále řady kávy Barista Creations, které jsou určené speciálně pro konzumaci s mlékem.

Při vývoji řady BARISTA CREATIONS společnost Nespresso využila zcela nový přístup k vytváření kávových směsí a strávila šest let výzkumem toho, které kávové směsi budou skvěle doplňovat mléko v mléčných recepturách.

Bylo otestováno opravdu mnoho druhů káv, z celé řady zemí a míst původu, odborníci hledali, jaké jsou vůbec atributy pro kávovou směs určenou pro pití s mlékem.
Výsledkem celého procesu je pak právě tato nová, stálá řada, v níž nalezte trojici káv – vhodné právě pro mléčné receptury.

Každá ze těchto tří nových směsí se jedinečným způsobem pojí s mlékem. Z každé směsi pak můžete připravit mnoho mléčných receptur, od malé kávy „cortado“ až po větší cappuccino.

Zajímavostí jistě je, že všechny tři kávové směsi můžete kombinovat také s alternativními rostlinnými mléky – skvěle chutnají s ovesným, kokosovým, nebo sójovým mlékem – tuto tyto alternativy nejvíc využiuju i já, kravské mléko nepiju, ovšem moc ráda jej nahrazuji právě třeba mlékem kokosovým, nebo mandlovým – navíc propůjčí kávě úžasnou, novou chuť i vůni.

Jaké konkrétně jsou tyto tři edice káv Barista Creations?

Káva Chiaro je vhodná pro jemné a sladké kávy s mlékem. Je zlehka pražená, má velice jemnou a příjemnou chuť, s mlékem chutná až po karamelu a sušenkách. Právě tuto jsem si nejvíc oblíbila já.  :)

Káva Scuro nabízí dokonalou rovnováhu mezi tóny mléka a pražené kávy. Je více intenzivní a právě tato směs je vynikající pro přípravu cappuccina.

Směs Corto inspirovali baristé ze Španělska, je ideální pro přípravu kávy s menším množstvím mléka. Tato káva má intenzivní, praženou chuť, je tmavá a chuťově více kořeněná.

Vynikající mléčné receptury si připravíte na kávovarech Nespresso Latissima a samozřejmě také na přístrojích Nespresso Creatista.

A na závěr vám musím napsat o zajímavé akci na šlehače mléka Aeroccino 3, Aeroccino 4 a Barista, která u Nespressa nyní probíhá – v termínu od 15. 4, do 22. 4.  při koupi minimálně 50 kapslí (tedy 5 balení káv) můžete na šlehače využít slevu 30 %. 
Pro slevu je zapotřebí použití kodu MLEKO2019 na konci objednávky na nespresso.com, zákaznické lince, nebo ho stačí říct obsluze na kterémkoliv Nespresso Boutique (nekombinuje se s globální slevou na tyto šlehače, která bude platit do konce měsíce a bude jen 20%).

Stavte se vyzkoušet! ;)

Tyto nové kávy si můžete koupit v Nespresso Boutique, který najdete v Brně na nám. Svobody 13.

ODKAZ: NESPRESSO / web
ODKAZ: NESPRESSO / facebook