Veletrhy GO a Regiontour se blíží! Na co se tu můžete těšit? Na zábavu a inspiraci pro celou rodinu!

Cestování patří k mým největším koníčkům a radostem, protože právě cestováním získáváte to nejcennější – vzpomínky a zážitky. Taky patříte k cestovatelským nadšencům? Pak musíte vědět o zajímavé akci – právě pro všechny cestovatele! Od 18. do 21. ledna budou v Brně veletrhy GO a Regiontour. Co nabídnou? Bude toho spoustu! Čtěte dál! ;)

Veletrhy cestovního ruchu GO a Regiontour připravily pro návštěvníky řadu novinek. Těšit se lze nejen na pestrou nabídku zájezdů či rozsáhlou prezentaci krajů České republiky, ale také na zcela nový festivalový pavilon. Mimochodem, program festivalu jsem vám už představila ve svém předchozím článku – ZDE.

Pokud i vy rádi cestujete, poznáváte nová místa, ať už v naší zemi, nebo v zahraničí, neměly by vám právě tyto veletrhy uniknout. Mohou být totiž pro vás skvělou inspirací a motivací – třeba na to, kam příště vyrazit. ;)

Mimochodem, program je tu pro vás připravený skutečně bohatý – a to doslova pro celou rodinu. :)  Na festivalu bude nově otevřený zážitkový pavilon – kde bude pestrý program právě pro rodiny s dětmi. Navíc si tu můžete třeba naplánovat dovolenou.

Velkým tahákem lednových veletrhů GO a Regiontour a hlavně festivalového pavilonu F bude projekt Nomádi. Rozhodně jste o seriálu zpravodajského portálu Lidovky.cz už slyšeli. V lednu budete mít možnost se s některými dobrodruhy, kteří po celém světě cestují na vlastní pěst, v nezvyklých vozech a často po neobvyklých místech planety, setkat osobně.

Cestujete rádi na kole? Právě o „cyklodovolené“ se můžete v tomto pavilonu dozvědět co nejvíc, třeba jak naplánovat trasu, co mít za vybavení a s čím počítat raději dopředu  –  v tom vám tu poradí odborníci.

V zábavním dětském centru se vyřádí malí i velcí. Ve festivalovém pavilonu F bude připraven i „skákací“ program. „Plánujeme několik atrakcí se zaměřením na menší děti. Například nafukovací perníkovou chaloupku s prodejem regionálních perníkových výrobků a také nafukovací městečko s prolézačkami,“ říká Dominik Korčák ze společnosti Aquazorbing.cz, která program zajišťuje. Rodiče, kteří by v koutku nechali děti řádit a šli si užívat dalších lákadel pavilonu F, se nemusí o své děti bát. „Atrakce budou hlídané našim vyškoleným personálem, hlídáme bezpečnost, dozorujeme,“ popsal Korčák.

Paddleboarding, jachtaření, vodní jóga nebo potápění. Dovolená u vody nemusí být nuda. Pokud vás nebaví jen tak se povalovat na pláži, plavání se vám za chvíli přejí a opalování není nic pro vás, tak můžete zkusit něco trochu akčnějšího. Na výstavišti nebudou chybět odborníci, kteří vám poradí. :)

Lákají vás dechberoucí výhledy z horských masívů, ale netroufáte si? Tak se natrénujte a vyzkoušejte si unikátní mobilní ferratovou stěnu a na ní cestu o délce 200 m, která se poprvé v České republice objeví právě na veletrhu GO a  Regiontour 2018.

Zážitky pro celou rodinu přinese také speciální rampa, na které půjde bobovat. Dospělí i lidé si tak v suchu a teple užijí tubing, který je běžně velkou atrakcí v horských střediscích.

Děti se mohou těšit na vědecké atrakce od vědeckého zábavního parku VIDA! Také si mohou na kole štěstí vytočit vstupenky do jihomoravského aquaparku Aqualandu Moravia, zatímco dospělí budou u expozice CK Livingstone „bojovat“ o zájezd na slunečný Mauricius. Souběžně s veletrhy se navíc odehraje festival krajových specialit a regionální potraviny REGFOODFEST. A součástí bude degustace deseti luxusních brněnských restaurací – o tom vám napíšu ale už brzy. ;)

Nemáte tedy plány na tento víkend? Věřím, že po přečtení tohoto článku už ano. ;)

Vstupenky zakoupíte ZDE.

Více informací najdete zde: www.regiontour.cz

ODKAZ: Veletrh cestovního ruchu – facebook
ODKAZ: Veletrh cestovního ruchu – událost na facebooku