Valentýnské TIPY od nás!

Máme tu únor a s ním i svátek zamilovaných. Někdo tento svátek nemůže vystát, protože se tu objevil až celkem nedávno a vlastně jsme ho jen přejali od Američanů. Popravdě řečeno i já Valentýn nijak neprožívám. Když mám vedle sebe milovaného člověka, tak mu dáreček koupím kdykoliv mě napadne a nepotřebuji k tomu zrovna svátek.

Valentýn beru podobně, jako oslavu Silvestra. Přijde mi to jako taková nucená zábava. Kdykoliv během roku zažiji lepší večírek, než zrovna na Silvestra. Prostě to musí sedout:) A jak to máte Vy?

Každopádně jsme pro Vás vymyslely pár valentýnských tipů – na dárečky pro Vaše milované:)

Květina ještě nikdy nikoho neurazila a kolem sebe neznám ženu, která by z krásné květiny neměla radost… Takže pokud přemýšlíte nad kyticí, dáme Vám tip, kde ji koupit – jasně, že v námi osvědčeném květinářském studiu AMMI. Tady je malá ukázka, co Vám mohou uvázat za krasotinky. Navíc i v AMMI začíná období opravdu nádherných, jarních květin – hlavně tulipánů, které třeba já doslova miluji.

Studio AMMI najdete na ulici Nejedlého 373/1, Brno – Lesná

ODKAZ: WEBOVÉ STRÁNKY AMMI
ODKAZ: FACEBOOK AMMI

ammi valentyn ammi valentyn1

Spodní prádlo je jedním z častých dárků, i když jsem se dozvěděla, že pánové moc rádi prádlo nenakupují, což mě docela překvapilo…  Prádlo jsme pro Vás tentokrát nafotily v obchodě YAMAMAY, který najdete ve městě, přímo na České ulici naproti Zaře.

image image image image image image

Sladké překvápko od LINDT je luxusní záležitost:) Když darujete LINDT, darujete jednu z nejkvalitnějších čokolád. Vybírat můžete z různých tabulkových čokolád, bonboniér, nebo můžete udělat vlastní mix dobrůtek na váhu, který stopro potěší!

Obchod LINDT najdete ve Velkém Špalíčku na Mečové ulici 695/2.

lindt1 lindt

A kdo není na čokoládku, tak tomu doporučíme námi oblíbené Víno z Kobylí, které je kvalitní a nám chutná moc:)

K příležitosti svátku zamilovaných si vinařství připravilo pro registrované zákazníky nabídku rosé a sladkých vín za speciální ceny.

Mrkněte se na web: Víno z Kobylí

Obrázek1

A co takhle pěkná kabelka?:) Na ty jsme ujeté asi všechny, souhlasíte, milé dámy:) Takže určitě skvělý dárek, který nás potěší – a to nejen na Valentýna. My pro Vás máme dobrý tip, kde pořídíte různé kabelky, dokonce i zavazadla za super ceny – v CARPISE v Olympii! Na Valentýna si tu navíc připravili speciální akci – pokud si koupíte kabelku v minimální hodnotě 1239,-, dostanete peněženku zdarma. Akce se nevztahuje na kabelky ve slevě a na jiné akce. Takto výhodně si tu dáreček pořídíte od 5. do 14. února.

carpisa1

carpisa2

CARPISU najdete v brněnské Olympii.. Mrkněte, jaké krásné kousky tam mají:)

ODKAZ: CARPISA OLYMPIA/FACEBOOK
ODKAZ: CARPISA/WEB

Photo 05.01.15 13 01 01 Photo 05.01.15 13 01 07 Photo 05.01.15 13 01 27 Photo 05.01.15 13 02 33 Photo 05.01.15 13 02 46 Photo 05.01.15 13 03 03

Ten kdo by chtěl fakt s dárkem zabodovat, tak pro toho máme tip na romantický zájezd.

Nedávno jsem objevila stránky, kde Vám na míru, podle Vašeho přání najdou dovolenou. Navíc poskytují slevu na letenky a ubytování ve výši až 30%.

Teď mají tipy na romantiku v Římě nebo v Paříži – více zde: Travel the world na facebooku

valentyn

Přejeme Vám krásného Valentýna!