Naše DETOX tipy!!!

Myslím, že jsou to právě měsíce leden a únor, kdy mnoho z nás touží po očistě těla a nějakém tom zhubnutém „kilečku“, souhlasíte? Jasně, jsou za námi Vánoce, doba, kdy dietu hodí za hlavu i ten největší zarputilec a v klidu si dává bramborový salát se smaženým kaprem a zajídá to cukrovím.

Já sama cítím, že moje tělo dostalo přes Vánoce pořádně „zabrat“. Jsem zastáncem zdravého životního stylu – nedržím sice žádné diety, ale hlídám si, co jím a jak žiju. Jedinou výjimkou, kdy jsem ochotná porušit veškerá svoje pravidla, jsou Vánoce. Prostě si řeknu ten známý argument (proč se pořádně nadlábout) – „vždyť jsou přece Vánoce“:) Znáte? Myslím, že většina z Vás ano:)

Procitnutí do reality přichází pak s 1. lednem, kdy se vše vrací do normálních kolejí. My s hrůzou zjišťujeme zoufalé následky toho bohapustého období – kalhoty nejdou dopnout, na břiše je pár nových faldíků, pleť není taky ideální…celkově si přijdeme totálně „znechuceně“. Takže – hlavu vzůru, postavte se tomu čelem a udělejte vše proto, abyste se zase cítili skvěle!:) Jak? Tady je od nás pár tipů – přípravků, které Vám pomohou být zase fit.

10373068_698220216913482_2308453500246819551_o

V CHYTRÉ LÉKARNĚ – úžasném místě, které je opravdu učiněnou oázou pro Vaše tělo (více si přečtěte ZDE), jsme objevily celý koutek, kde najdete spoustu skvělých produktů, které nás zaujaly a o kterých jsme si zjistily, že jsou opravdu účinné. O co přesně se jedná?

lekarna1

Smyslem všech výrobků je dokonalá detoxikace těla, či úspěšné nastartování diety. O všech produktech Vás pracovníci v lékárně ochotně informují a vyberou Vám to nejlepší právě pro Vás.

Pro ty, kteří chtějí detoxikovat, pročistit své tělo od škodlivých látek, je skvělý Barnys ACTIValoe gel FORTE, který ředíte s vodou a pijete během dne.

lekarna2

Perfektním doplňkem pak je Psyllium, přírodní indická vláknina.

Photo 22.01.15 11 29 26

Pro ty, kteří chtějí i hubnout, je tu kvalitní doplněk stravy Bioaktivní Duo Slim 60+30tbl. Tento přípravek kombinuje CLA s L-karnitinem a zeleným čajem – výtažkem, jenž podporuje metabolizmus tuků tím, že podporuje normální spalování tuků.

Photo 22.01.15 11 31 33

Pro ty, kteří chtějí efektivně, rychle a přitom zdravě zhubnout, je připravena 5denní Express dietu.
5 denní dieta Express Diet je bílkovinová ketonová dieta, která funguje na principu ketózy, tedy spalování tuků bez pocitu hladu.
Při hubnutí s 5denní dietou EXPRESS DIET jsou tělu podávané vysoce kvalitní přírodní proteiny za současného snížení přísunu sacharidů, tuků a energie pod 850 kcal na den.
Obvykle jsou prvotním zdrojem energie pro tělo sacharidy. Během 5denní bílkovinové diety Express Diet je jejich přísun omezen a hlavním zdrojem energie se stává uložený tuk.

5 dňová diéta Express Diet

Photo 22.01.15 11 32 40
Na pročištění organizmu jsou skvělé také detoxikační náplasti, které si nalepíte na noc na chodidlo:

Photo 22.01.15 11 32 05

lekarna4

Výbornou zkušenost mám také s řasou Chlorellou, je skvělá jak na detoxikaci, tak na udržení správné funkce imunitního systému. Podporuje také metabolizmus a správné trávení:

Photo 22.01.15 11 31 45

Photo 22.01.15 11 31 49

Zaujalo nás také speciální víno, které podporuje spalování tuků – ideální, když jste v dietním režimu a přesto si chcete dát trochu alkoholu:

vino

Všechny tyto produkty koupíte v Chytré lékarně v Brně, na Kobližné.

ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA/WEB

ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA/FACEBOOK

Chytré lékárny najdete v Brně na těchto místech:

Orlí 34, Brno
Slovákova 11, Brno
Kobližná 2, Brno
Panská 20, Brno
Česká 6, Brno

Dále pak také ve Vyškově a v Tišnově:

Nádražní 1/2, Vyškov
Nám. Komenského 123, Tišnov