Galavečer s Emmou Smetanou

Plesová sezóna je v plném proudu! A my pro Vás máme tip na jednu úžasnou plesovou událost – GALAVEČER S EMMOU SMETANOU!

Už jste si užili nějaký ples v této sezóně? My pro Vás máme pozvánku na jeden moc zajímavý event, který bude dle všeho, rozhodně stát za to!

 V sobotu 7. února 2015 od 19:30 se uskuteční v prostorách Laser Show Hall Bobycentrum Brno Galavečer s Emmou Smetanou, který pořádá taneční škola FENIX ve spolupráci s JACOB & THE STYLERS a CAFFÉ FRATELLI. Těšit se můžete na bohatou tombolu a taneční vystoupení v podání profesionálních tanečníků školy FENIX.

10926379_811524988910604_1878290191438299478_n

Celým večerem bude provázet Emma Smetana, známá tvář TV Nova. (Nejen) k tanci bude hrát kapela NOVA BAND a DJambo. Účastníci Galavečera se mohou těšit na širokou škálu doprovodného programu. V průběhu večera se na parketu představí tanečníci školy FENIX se svým vystoupením Street Dance. Předvedou také nový populární párový tanec z New Yorku s názvem New Style Hustle, který si s nimi zatančí i samotný zakladatel tohoto stylu, Jeff Selby. Dále se můžete těšit na vystoupení populárního Pole dance. Milovníci koktejlů jistě ocení barmanskou show a nejen pro módní příznivce je určena módní přehlídka MAXMARA WEEKEND. Hlavní cenou tomboly je kabelka z nové kolekce MAXMARA WEEKEND.

Taneční škola FENIX pořádá každoročně akce, jako jsou King of Olymp, Vánoční show v Národním divadle Brno, benefiční akce „Tancuj s Krtkem“ ve spolupráci s Nadačním fondem dětské onkologie KRTEK a další.

Událost na Facebooku: GALAVEČER S EMMOU SMETANOU

ODKAZ: TANEČNÍ ŠKOLA FENIX
ODKAZ: JACOB & THE STYLERS
ODKAZ: CAFFÉ FRATELLI