Užijte si barvy – v paletě od Dermacolu!

A máme tu další díl našeho kosmetického psaní! Rády Vám přinášíme recenze těch produktů, které nás jakkoliv zaujaly, nadchly, nebo přesvědčily o své účinnosti a kvalitě. A nejinak tomu bude i dnes:)

Jako správné holky doslova milujeme veškeré zkrášlující věcičky, malovátka, make upy, prostě cokoliv, co nám může jakkoliv vylepšit vzhled. Věřím, že Vy, milé dámy, nám jistě rozumíte a mnohé sdílíte stejnou vášeň. Proto se s Vámi musíme podělit o dojmy ze skvělého produktu značky DERMACOL!

Photo 21.12.14 9 51 03

Jedná se o pestrou paletku očních stínů, která obsahuje celkem 24 barviček, díky kterým Váš pohled doslova prokoukne:)

Mnoho z Vás moc barevné stíny nepoužívá – nebo alespoň ne ty výraznější barvy, jako jsou například modrá, růžová, zelená, nebo žlutá. Zkrátka ve většině případů jsou dámy věrné klasice – hnědým a přírodním odstínům, černé a v rámci lehkého „výstřelku“, třeba purpurové. Chápu – i já jsem dlouhou dobu odolávala barevným stínům, nechtěla jsem v obličeji připomínat zmalováním papouška, to bylo moje hlavní obava.:)
Až když jsem několikrát „prošla“ šikovnýma rukama zkušených vizážistů a přesvědčila jsem se, že i výraznější barvy lze coby oční stíny aplikovat – pokud to uděláte dobře a v dobré kombinaci, nemusíte se ničeho bát.

Photo 21.12.14 9 51 14

Důležité nejdřív je, zjistit si, vyzkoušet a otestovat, jaké barvy právě Vám sluší. Základem líčení očí je vždy nanášet světlejší stín k vnitřnímu koutku oka – na horní i spodní víčko a pod obočí. Tmavý stín se aplikuje zase k vnějšímu koutku. Důležité je správné vystínování a nenásilné přechody, jen tak působí nalíčené oko co nejpřirozeněji.

Z osobní zkušenosti – co se pak týká aplikace právě těchto výrazných barviček – ty nanáším opatrně na přechod světlého a tmavého stínu na oko, kdy větší koncentraci barvy přidávám právě na tmavší základ. Tím získáte pouze barevný nádech, který je patrný pouze z některého úhlu pohledu, při zavřeném oku. Výrazné barvy nikdy nenanáším pod obočí.

Z pestré paletky od DERMACOLu jsem tedy nadšená – a věřím, že všechny barvy najdou své uplatnění. Miluji kombinace barevných stínů s oblečením!

dermacol

Paletka obsahuje i výraznější odstíny – černou, stříbrnou, či zlatou – barvy ve výrazných odlescích, skvělé pro večerní líčení pro okázalé příležitosti. Naopak pro běžné denní líčení jsou nádherné barvy béžová, meruňková, bílá a hnědá, které dle nálady, oblečení a samozřejmě příležitosti kombinuji se zmiňovanými barvičkami.

dermacol1

ODKAZ: DERMACOL/FACEBOOK
ODKAZ: DERMACOL/WEB