Jaro do Vašich skříní!

Doufáme, že už je zima KONEČNĚ pryč, alespoň soudíme podle prvních slunečních paprsků, které začínají svítit. Nevím, jak u Vás, ale já mám vždy s příchodem jara neodolatelnou potřebu nakoupit si pár nových outfitů, ve kterých se budu cítit…zkrátka dostatečně JARNĚ:)

Očekávám proto nové jarní kolekce v obchodech, jako na trní:) Pokud to máte stejně a já věřím, že se mezi Vámi spoustu módních nadšenců najde, určitě oceníte náš článek, který – jako pokaždé s příchodem nového ročního období – věnujeme novým módním kolekcím našich oblíbených značek, které jsou v Brně k sehnání.

A protože už se velká část jarních módních novinek objevuje i v obchodech, je nejvyšší čas se ispirovat!:) Tak jdeme na to – a začneme jednou z mých momentálně nejoblíbenějších značek – MOHITO!

1. MOHITO

logo

Když jsem obchod polské značky MOHITO poprvné v Brně navštívila, musím uznat, že jsem byla moc mile překvapená. Celá kolekce byla v duchu haute couture – jednalo se o střihově velmi zajímavé modely, mezi kterými byly kousky jak pro ležérní příležitosti, tak pro ty okázalejší. MOHITO se rozhodně nebojí barev – v každé kolekci jsou zastoupené barvy jak klasické (černá, bílá, hnědá, modrá, denim…), tak výrazné – i neonové odstíny. Součástí kolekcí bývá i tzv. GOLD LABEL, který nabízí extra luxusní věci. Nová kolekce pro jaro 2015 slibuje velmi  ženské a jemné modely, hlavně v pastelových tónech.

MOHITO má svůj obchod v centru Brna, na rohu nám. Svobody a České ulice.

Celý lookbook pro jaro 2015 od značky MOHITO si prohlédněte ZDE.

look_2 look_3 look_5 look_6

2. ZARA

zara-logo-s

Španělskou značku ZARA milujeme! A kdo by taky asi ne, že jo:) ZARA nabízí módu také pro všechny příležitosti a krásné věcičky tu koupí taky naše drahé polovičky, nebo tu vybavíme i děti. Jarní kolekce je plná rozevlátých sukní, kabátů, nechybí trendy styly a krásné materiály – hlavně v přírodních tónech.

Značku ZARA koupíte v Brně na České ulici.

Aktuální lookbook ze ZARY si prohlédněte ZDE.

trf-february-2 trf-february-3

3. MANGO

Unknown

Další oblíbená španělská značka – MANGO! Mango nabízí velmi ženské modely, kterým nechybí často velká dávka rafinovanosti. V Mangu koupíte jak volnočasové modely, tak krásné věci na večírky, plesy, ale také úžasné kostýmky – třeba do práce.

Obchod Mango je v Brně v Olympii.

Jarní katalog značky MANGO si prohlédněte – ZDE.

mango1 mango2

4. RESERVED

logo

Značka RESERVED se u nás těší stále větší oblibě. Nabízí skvělou módu – a přitom cenově stále dostupnou. Já si k této značce rozhodně buduji čím dál lepší vztah – zejména uplynulá kolekce pro zimu mě doslova nadchla. Tady je pár fotek pro inspiraci – jaká je současná, jarní kolekce.

Reserved najdete v Brně v Olympii, nebo v centru, na České ulici.

Celý lookbook si prohlédněte ZDE.

1 5 8

 

5. RETRO JEANS

215_200x125_store_logo

 

Módu Retro Jeans já i Tereza zbožňujeme – skvěle totiž vystihuje náš styl. Retro Jeans nabízí úžasnou denimovou módu, která se nebojí odvážných barev, vzorů a nadčasových střihů. Vyberete si tu jak ze široké nabídky džínů různých barev a střihů, ale také z mnoha krásných triček, mikin, sukýnek, ale také bot, nebo kabelek. Retro Jeans nabízí i pánské kolekce, které jsou stejně, jako ty dámské, moc krásné:) Značka Retro Jeans navrhuje své modely hlavně pro volný čas, ale vždy nechybí pár kousků i pro okázalejší příležitosti:)

Nově otevřený obchod Retro Jeans najdete v brněnské Olympii.

Celý aktuální lookbook pro jaro 2015 najdete ZDE.   

look_288_145_woman15ss15.png look_288_132_woman15ss02.png look_288_144_woman15ss14.png look_288_153_woman15ss23.png

 6. LINDEX
logo

I značka LINDEX má na české módní scéně už několik let své právoplatné místo. Já – abych byla upřímná – v LINDEXU pro sebe moc věcí nenakupuji, pro mě je zdejší móda až moc usedlá. Za to pro děti je LINDEX učiněný ráj:) Pro své dva syny nakupuji v Lindexu často a ráda – protože dětská móda je tu absolutně TOP. Na své si tu ale přijdou také dámy – výběr v kolekci je vždy pestrý – od spodního prádla, plavek, doplňků, šperků až po klasické kolekce.

Obchod značky LINDEX v Brně najdete v Olympii a také v centru města, na rohu České ulice a nám. Svobody.

Celý lookbook LINDEXU si prohlédněte ZDE.

https://youtu.be/9FCETOH7uzs

7. H&M

logotype

Tak „HMko“ je ve světě odívání už klasika. Nabízí totiž pestrou a přitom cenově velmi dostupnou módu – pro dámy, pány, ale také pro děti. H&Mko sleduje trendy a snaží se v každé kolekci přinášet aktuální módní hity, což ocením:) Kupuji tu hlavně řadu basic, sportovní mikiny, ale také věci pro děti.

Obchodů H&M je v Brně opravdu spoustu – v Olympii, ve Vaňkovce, v centru na České…

Celý lookbook značky H&M najdete ZDE.

https://youtu.be/DimpuW-pMSc