Volání jara!

Venku to sice ještě moc nevypadá, ale jaro je tu co nevidět! A proto myslíme, že by nebylo od věci se na něj pořádně připravit, po všech směrech. Proto jsme pro Vás připravily pár jarních tipů – pro Vaši krásu, očistu, ale i pro krásně, jarně vyladěný domov:)

Taky Vám už zima přijde zatraceně dlouhá a jaro vyhlížíte každým dnem? My teda rozhodně jo! Ne že bychom neměly rády sníh a radovánky s ním spojené, ale už toho všeho bylo myslím tak akorát. Nějaké to oteplení, sluníčko, vesele štěbetající ptáček a konvalinka by celkem potěšili:)

A protože jaro je období, kdy se všechno probouzí k životu, všechno rozkvétá, ožívá…zkrátka „krásní“ – máme pro Vás pár tipů, jak do „jarního módu“ přepnout nejen samy sebe, ale i Váš šatník a domovy. A co bychom Vám doporučily?:)

Zima a s ní spojené období Vánoc byla náročná – hlavně pro naše tělo, a to jak po fyzické, tak po psychické stránce. Vánočním přežíráním dostaly zabrat naše pečlivě udržované proporce a prosincový shon a stres nám taky moc nepřidal. V lednu jsme tedy s hrůzou zjistili, že nám přibylo pár nových faldů na břiše, pleť taky zrovna dvakrát hezky nevypadá… Zkrátka, rozhodně žádná sláva.

Proto jsme Vás nedávno inspirovaly DETOX přípravky – které Vaše tělo skvěle pročistí. Výborné zkušenosti mám se zeleným ječmenem a psylliem. Ječmen Vás dobře detoxikuje, psyllium zase upraví Vaše zažívání, jehož správná činnost je pro očistu těla také důležitá.

Photo-22.01.15-11-29-26-639x623

Zaujala nás také tako 5 denní Express Dieta. 5 denní dieta Express Diet je bílkovinová ketonová dieta, která funguje na principu ketózy, tedy spalování tuků bez pocitu hladu.

Photo-22.01.15-11-32-40-550x623

Všechny tyto produkty koupíte v Brně v Chytrých lékárnách.

ODKAZ: Chytrá lékárna/web
ODKAZ: Chytrá lékárna/facebook

Více si o našich detox tipech přečtěte ZDE.

Přivítat jaro můžete také sklenkou dobrého, lehkého vína – s ovocnou chutí a vůní květin:) Víno, to my dvě milujeme a rády si sklenku dopřejeme. Osvědčilo se nám víno z vinařství Víno z Kobylí, které nabízí opravdu moc kvalitní a dobrá vína, která se dobře pijí a hlavně, nebývá po nich (pokud to samozřejmě nepřeženete:) druhý den zle. A právě toto vinařství uvedlo s příchodem jara několik novinek, které jsme už ochutnaly – a stojí za vyzkoušení:) Doporučujeme například Ryzlink Rýnský r. 2013, který je horkou březnovou novinkou. Jedná se o svěží, suché víno, které má plnou chuť s ovocnými tóny. Na první jarní večery skvělá volba:)

ryzlink_rynsky_ps_2013

 

Víc si o vinařství Víno z Kobylí přečtěte u nás na blogu – ZDE.

ODKAZ: Víno z Kobylí/web
ODKAZ: Víno z Kobylí/facebook

Pleť. Ta dostává v zimě taky celkem slušně zabrat. Takže věřte, že by to chtělo hned s příchodem prvních jarních dnů nasadit ty nejkvalitnější kosmetické vychytávky, ať se Vám zase vratí Vaše krásná, zdravě vypadající tvář:) Já se nedávno seznámila s pro mě doposud novým, italským kosmetickým labelem KORFF a musím Vám upřímně říct, z jejich produktů jsem doslova nadšená!!! Jedná se o vysoce kvalitní farmaceutickou kosmetiku, která dokáže s Vaší pletí doslova zázraky. Já dopouručuji krémy z řady PERLESSENCE, jejímž cílem je bojovat proti prvním příznakům stárnutí a také proti prvním vráskám. Vaše pleť získá zpět ztracený jas a svěžest, což může být následkem zmíněného zimního období. Za mě rozhodně palec nahoru!

Photo 11.02.15 15 03 48

Kosmetiku KORFF můžete zakoupit přes e-shop – ZDE.

ODKAZ: KORFF/facebook

S příchodem jara není také od věci začít se pomalu, ale jistě chystat do plavek:) Přece jen, věřte, že to nějaký ten čas zabere (v závislosti, jak na tom jste, milé dámy:). Takže ideální čas dokopat se do fitka! Alespoň, já to tedy plánuji. V Brně doporučujeme jednoznačně fitko Ladie’s Gym Studio. Skvěle se tu o Vás postarají a nebudou Vás zbytečně okukovat chlapi, což je při cvičení více než žádoucí:)

logo

Více si o Ladie’s Gymu přečtěte ZDE.

ODKAZ: Ladie’s Gym/web
ODKAZ: Ladie’s Gym/facebook

Plavky! Když už je o nich řeč, musíme Vám doporučit úžasnou značku, která navrhuje fakt nááádherné a designově zcela ojedinělé plavky, které nikde jinde nekoupíte. Navíc, jsou velmi kvalitní! Značka se jmenuje Relleciga a my už Vám ji u nás na blogu představily – více si přečtěte ZDE a hlavně, mrkněte u zmíněného článku do fotogalerie, protože ty plavky fakt stojí za to:)

image5-887x1024

ODKAZ: Relleciga/web
ODKAZ: Relleciga/facebook

Jaro ve mně vždy vzbuzuje touhu zaplavit svůj domov krásnými květinami a květinovými dekoracemi, které symbolizují právě nově se probouzející život. S příchodem prvních jarních dnů se tak každý rok pustím do nové výzdoby domu, miluji čerstvé kytice, vazby, ale i nejrůznější, jarně laděné dekorace – svíčky, vázičky, sošky ptáčků…zkrátka cokoliv, co ve mně evokuje jaro. A přesně toto vše pořídíte v Brně v květinovém studiu Ammi – kde je opravdu obrovský výběř jak čerstvých květin, vazeb, ale také nejrůznějších, sezónně laděných dekorací. Návštěva Ammi je skutečná pastva pro oči, seženete tu absolutně vše pro skvělý design Vašich domovů – výběr je velký i co se týká barevných odstínů, použitých materiálů a stylů. Doporučujeme!

IMG_3068

Další krásné jarní dekorace z květinového studia AMMI si prohlédněte v naší fotogalerii.

Více si o studu AMMI přečtěte u nás na blogu – ZDE.

Kde studio AMMI najdete? Nejedlého 373/1, Brno – Lesná

ODKAZ: Ammi/web
ODKAZ: Ammi/facebook

Pokud jste se už rozhodli, že vyladíte své domovy k jarní dokonalosti, máme pro Vás skvělý tip. Nedávno jsme totiž objevily úžasný obchod, který má i svůj eshop, kde seženete absolutně VŠE pro Váš perfektně upravený domov. Už i název obchůdku mluví za vše – jmenuje se totiž PĚKNÝ DOMOV!:) Koupíte tu spoustu dekorací – jak pro interiéry, tak pro Vaši zahradu, balkony a terasy… K tomu si můžete vybírat ze široké nabídky luxusního bytového textilu, bytových vůní, mnoha různých figurek, doplňků, svíček, košíků, ale také z exkluzivní přírodní kosmetky. Věříme, že tu to své určitě najdete:)

logo

Více si o PĚKNÉM DOMOVĚ přečtěte u nás na blogu – ZDE.

ODKAZ: Pěkný domov/web
ODKAZ: Pěkný domov/facebook