Trápí vás problémy s vlasy – s jejich kvalitou, hustotou? Svěřte se do péče Vlasové kliniky!

Problémy s vlasy, s jejich nadměrným vypadáváním, řídnutím…trápí spoustu lidí. A jak vím i sama ze své zkušenosti, není to rozhodně nic příjemného, na naší psychice se právě tyto zmiňované obtíže citelně projevují. Pokud i vy řešíte, jak zlepšit stav svých vlasů, podpořit jejich hustotu a celkovou kvalitu, rozhodně čtěte dál. Před nedávnem jsem vám tu totiž představila Vlasovou kliniku – místo, kde dokáží velmi efektivně navrátit vlasům zdraví, krásu a právě i hustotu. Pobočku Vlasové kliniky mám od konce loňského roku také v Brně, konkrétně na Pekařské 33. Sama jsem tu již na několika terapiích byla a jsem opravdu nadšená. Co přesně Vlasová klinika nabízí a jak zde procedury probíhají? 

Kdo z vás zažil nadměrné vypadávání, nebo řídnutí vlasů, tak jistě ví, že tyto obtíže jsou obzvláště nepříjemné. Citelně zasahují i naši psychiku, sebevědomí – a najít správné řešení, které pomůže, opravdu není jen tak. Zvláště, pokud ani nevíte, co dané problémy způsobuje.

Já sama jsem tuto situaci zažila před dvěma lety po prodělaném covidu, kdy mi vlasy extrémně padaly. Tenkrát jsem zkoušela hlavně vitamínové preparáty, ale nic moc nepomohlo, až se vše zklidnilo časem.

Pokud vás vlasy, jejich kvalita a zejména hustota trápí, určitě byste měli vědět o Vlasové klinice! Ovšem – mimo řešení daných obtíží je fajn si sem zajít na diagnostiku i zcela preventivně.

Síť Vlasových klinik funguje už v rámci mnoha měst v celé České republice – a od konce loňského roku je pobočka také v Brně, na Pekařské 33.
Právě zde nabízí cílené a specializované terapie, které dokáží s vlasy doslova zázraky.

Problémy s vlasy souvisí hlavně s vlasovou pokožkou a ne se samotnými vlasovými vlákny, jak si celá řada lidí mylně myslí. Je nutné kvalitu vlasů tedy řešit od vlasových folikul a vlasové pokožky, jako takové.

Co přesně tedy Vlasová klinika nabízí? Víc jsem se o službách rozepsala už ve svém předchozím článku – více ZDE.
Všichni klienti zde vždy nejdříve absolvují vstupní trichologické vyšetření, které se provádí speciální kamerou. 

Na tabletu tak klient detailně vidí stav své vlasové pokožky a zejména toho, jak jsou vlasové folikuly zaneseny, zda jsou aktivní a také, kolik z každého z nich přesně roste vlasů.

Na základě této diagnostiky vám zde pak proškolený personál určí další postup – terapie.

Před každou terapií je nutné vlasovou pokožku nejdříve vyčistit ultrazvukem, odstraní se odumřelé zbytky kůže a mazové zátky.

Toto čištění i další procedury se provází speciálním přístrojem NEO 21, který je vyvinutý speciálně pro Vlasové kliniky.

Velmi efektivní terapií je pak elektroporace, jedná se o neinvazivní ošetření, kdy se prostřednictvím elektroporační hlavice aplikuje za pomoci radiofrekvenčních vln do pokožky i podkoží NEOHAIR sérum. 

Na této terapii jsem byla v brněnské Vlasové klinice i já – ošetření je zcela bezbolestné a velmi efektivní.

U silně prořídlých vlasů a u závažnějších obtíží se pak využívá terapie mikrojehličkováním, kdy se NEOHAIR sérum do vlasové pokožky zapracovává za pomoci Dermarolleru, který je pokryt 200 mikrojehličkami potaženými zlatem.

Četnost terapií, které pomohou vyřešit vaše problémy, vám ve Vlasové klinice individuálně doporučí.
Důležité je také zmínit, že terapie, ale celkové řešení vašich obtíží probíhá zcela diskrétně.

Vlasová klinika pak také nabízí svou vlastní vlasovou kosmetiku pro domácí užití – šampon, masky a také zmiňované sérum.

Tyto produkty nyní používám i já a mohu napsat, vlasy jsou po nich nádherné! Velmi mě potěšilo také kvalitní a přírodní složení, bez silikonů. Dokonce – složení všech výše uvedených produktů je vhodné i v rámci CGM metody pro vlnité vlasy! Z toho jsem byla doslova nadšená – dámy kudrnky, jistě víte, že se CGM friendly produkty shání běžně jen těžko…

Efektivita procedur ve Vlasové klinice je neuvěřitelná – přesvědčí vás jistě i fotky „před a po“ spokojených klientů.

Máte moje doporučení – ve Vlasové klinice vám pomohou ke krásným a hustým vlasům!

Objednat se do Vlasové kliniky můžete přímo přes web – přes tento odkaz.

Vlasovou kliniku najdete v Brně na Pekařské 393/33, nebo na dalších jejích pobočkách:

📍Uherské Hradiště

📍Zlín

📍Mladá Boleslav

📍Olomouc

📍Brno

📍Znojmo

📍PRAHA

ODKAZ: VLASOVÁ KLINIKA / web
ODKAZ: VLASOVÁ KLINIKA / facebook
ODKAZ: VLASOVÁ KLINIKA / instagram