Trápí vás problémy s vlasy? Doporučuji svěřit se do péče Vlasových klinik.

Trápí vás nadměrné vypadávání či řídnutí vlasů? Řešíte tvorbu lupů v hlavě, zvýšené maštění vlasů, nebo problémy s vlasy, které způsobují některé nemoci? Mám pro vás v tomto směru opravdu velmi zajímavé a z mého pohledu i přínosné doporučení. Nově vzniklé Vlasové kliniky se profesionálně zabývají problémy s vlasy – dokáží řešit jejich nadměrné vypadávání, řídnutí a dokonce, dokáží eliminovat i celou řadu obtíží, které způsobují nemoci, jako seborea, nebo některé druhy alopecie. Vlasovou kliniku a zdejší služby vám představím i ve svém následujícím článku…

Problémy s vlasy, tedy zejména s jejich nadměrným vypadáváním, trápí mnoho lidí. A jak vím i sama ze své zkušenosti, ztráta vlasů, jejich přílišné padání, dokáže i velmi psychicky potrápit. Tento problém jsem totiž intenzivně řešila asi před dvěma lety i já. Prodělala jsem dva covidy a coby post covidový syndrom se u mě objevilo právě šílené vypadávání vlasů. Byla jsem z toho tenkrát opravdu na dně… Naštěstí se to relativně spravilo, ale…trvalo to.
Jak vím i ze svého okolí, potíže s vlasy řeší celá řada z nás…

Faktorů, které „mohou“ za nadměrné vypadávání vlasů, může být celá řada. Hormonální disfunkce, prodělání nemoci, stres, věk, období po porodu… ovšem, nikdy není pozdě na to zkusit situaci řešit a vrátit své hřívě krásu. Nebo – dokonce kvalitu a hustotu svých vlasů výrazně zlepšit! Věřte, nic není ztraceno, pokud se svěříme do rukou odborníků.

Místem, které bych vám tedy při problémech s vlasy doporučila navštívit, je nově otevřená pobočka sítě Vlasová klinika v Brně, kterou navštěvuji já. Najdete ji v centru Brna, na Pekařské 393/33.
Právě zde se zaměřují na efektivní řešení problémů, které nás v ohledu vlasů mohou trápit.

Tou první a asi nejvíce bolestnou obtíží je nadměrné vypadávání vlasů. Kdo to zažil tak ví, o čem mluvím… Není to nic příjemného, když vám při každém prohrábnutí vlasů zůstane chomáč v ruce…

V takovou chvíli lidé sahají obvykle po výživových doplňcích, které ovšem často moc nefungují… Ideální je řešit problém s vlasy lokálně, tedy přímo u vlasové pokožky hlavy.

Vlasové kliniky jsou v rámci svých služeb skutečným unikátem. Klinetům zde nabízí totiž ucelené portfolio procedur, které jsou čistě zaměřeny na vlasovou pokožku a vlasové folikuly – jejich zdraví je primární pro normální růst vlasů.

Ve Vlasové klinice vás nejdříve vyzpovídají, zjistí vaši anamnézu a to, co sem přicházíte řešit.

V rámci vstupní prohlídky pak prohlédnou stav vaší vlasové pokožky i vlasů pod speciální kamerou, kde je ve vysokém zvětšení vidět, jak moc jsou vlasové folikuly ve vašem případě zaneseny. Je patrné a viditelné i znečištění a onemocnění vlasové pokožky. A to vše v rámci konzultace zcela zdarma.

Následně se provede vyčištění vlasové pokožky ultrazvukovou špachtlí. Ta dokáže hloubkově vlasovou pokožku vyčistit od keratotických zátek, které brání růstu vlasů, od přebytečného mazu, ulpělé kosmetiky, stylingových produktů…

Dle vaší obtíže se pak volí terapie – buď mikrojehličkování, nebo elektroporace, a to v návaznosti na stav vaší vlasové pokožky. U obou procedur se hloubkově zapracovává speciální sérum, které je pro zlepšení stavu klíčové.

O těchto procedurách vám ovšem brzy napíšu víc, sama se je chystám vyzkoušet. :)

Mimo to, Vlasová klinika nabízí i velmi kvalitní „kosmeceutiku“ – kosmetiku s vysoce efektivním účinkem i pro domácí použití. Pro dosažení maximálního úspěchu je vhodné dělat si vlasové kúry, mýt si hlavu právě s touto kosmetikou.

Mimochodem, brněnská pobočka Vlasové kliniky si nyní pro své zákazníky připravila i zajímavou nabídku, coby poděkování za skvělý start hned po otevření!

Zmiňovaná kosmetika tu bude nyní v rámci různých valentýnských balíčků i s dárečkem – malou bonboniérou a poukazem na slevu v hodnotě 500,- na absolvování kterékoliv z nabízených procedur. Bonboniéra bude i k zakoupení dárkové poukázky. Tyto balíčky zde budou k dispozici do 14. 2. 2023.
Pokud vás trápí problémy s vlasy, zkuste se svěřit právě do péče Vlasové kliniky. Ovšem, také prevence je důležitá! Věřím, že nebudete litovat. ;)

Vlasovou kliniku najdete v Brně na Pekařské 393/33, nebo na dalších jejích pobočkách:

📍Uherské Hradiště

📍Zlín

📍Mladá Boleslav

📍Olomouc

📍Brno

📍Znojmo

📍PRAHA

ODKAZ: VLASOVÁ KLINIKA / web
ODKAZ: VLASOVÁ KLINIKA / facebook
ODKAZ: VLASOVÁ KLINIKA / instagram