Inspirace – dokonalé šperky z brněnského řemeslného klenotnictví Klenoty z lásky

Dámy, toužíte po originálním, precizně zpracovaném šperku, který je třeba i v designu přesně podle vašeho přání? Pak určitě čtěte dál, mám pro vás inspiraci na úchvatné kousky z brněnského řemeslného klenotnictví Klenoty z lásky. Showroom & obchod Klenoty z lásky je od loňského léta otevřený na Lidické 7 a mohu vám říct, tak nádherné šperky jako zde se opravdu jen tak nevidí. Klenoty z lásky nabízí i zakázkovou výrobu, navrhnou a vyrobí vám model podle vašich představ. Valentýn se blíží, pánové výběrem z tohoto klenotnictví chybu rozhodně neuděláte! Víc mém článku i se spoustou fotek…

Nádherný a originální klenot coby dárek nás ženy opravdu nikdy nezklame… Navíc, blíží se svátek svatého Valentýna, tak vás – zejména vás, pánové, inspirace na jedinečné šperky třeba osloví!

Pokud hledáte, kam v Brně pro úchvatné a hlavně, precizně zpracované šperky, zkuste se zajít podívat právě do showroomu řemeslného klenotnictví Klenoty z lásky.
Toto klenotnictví jsem vám zde už představila krátce po otevření obchodu na Lidické 7 loni v létě, ovšem určitě stojí za to si šperky Klenoty z lásky připomenout!

Všechny šperky – „klenoty z lásky“ – vznikají poctivou, tradiční ruční výrobou v malé klenotnické dílně u nás, v Brně.

Za tímto poctivým zpracováním stojí necelých 30 let zkušeností Michala Hegra, brněnského zlatníka.

Vybírat v obchodě & showroomu na Lidické 7 můžete jak hotové kousky, ovšem je možné nechat si navrhnout i šperk dle vlastního přání, přesně podle představ.

Právě zakázková výroba je v Klenotech z lásky i hojně využívaná.
Stačí se domluvit na designu a typu šperku, materiálu, cenové relaci – zpracují vám tu návrh, u investičních klenotů, nebo dražších šperků i 3D model a následně i daný šperk zhotoví.
Pracují zde primárně se zlatem všech barev, dále i s platinou, nebo palladiem.

Do šperků si můžete nechat vsadit i nejrůznější drahokamy, v nabídce mají jak barevné kameny, tak i nejrůznější typy a velikosti diamantů.

Výroba daného šperku zabere v závislosti na typu a obtížnosti zhruba 14 – 21 dnů.

Pro své zákazníky si v tomto klenotnictví připravili i skvělý tip na dárek, nejen na Valentýna!

Nejste si jistí, jaký šperk, v jakém stylu, designu… by dámu mohl potěšit?
V Klenotech z lásky si můžete koupit certifikovaný briliant v různé hodnotě a k tomu poukázku na zhotovení – obdarovaná si tu může nechat navrhnout a vyrobit šperk přesně podle svých představ!

Brilianty tu nabízí v různých velikostech a samozřejmě i v různé ceně, stejně tak i poukazy na zhotovení šperku mohou být v libovolné hodnotě. 
Dámy si tu pak mohou vybrat jaký typ šperku by si přály – zda prsten, náramek, přívěsek… Vyberou si i materiál a samozřejmě i design šperku je volitelný. Pokud si nevíte rady, jak by váš vysněný šperk měl přesně vypadat, v Klenotech z lásky vám rádi a ochotně poradí, společně vyladíte design, ze kterého budete nadšené!

Pokud sháníte opravdu dokonalý a výjimečný šperk, který bude splňovat všechna vaše přání a očekávání – zastavte se do obchodu & showroomu Klenoty z lásky na Lidickou!
Třeba tu vyberete dokonalý klenot z aktuální nabídky (a že je velmi pestrá) a nebo, necháte si navrhnout šperk podle přání.
Já ovšem doporučuji využít k nákupu i zmiňované poukazy na zhotovení šperku, s takovým dárkem totiž vždy zaručeně uspějete!

Klenoty z lásky najdete v Brně na Lidické 7.

ODKAZ: KLENOTY Z LÁSKY / web
ODKAZ: KLENOTY Z LÁSKY / facebook
ODKAZ: KLENOTY Z LÁSKY / instagram