Nevíte, jak co nejefektivněji zlepšit stav své pokožky? Zajděte si do salonu SlimFOX na diagnostiku pleti!

Trápí vaši pleť znatelné problémy, jako jsou akné, vrásky, ale třeba i pocity pnutí, pálení, svědění a vy zkrátka „nevíte, co s tím“? Nejlepším řešením je najít příčinu vašich obtíží, protože pak se může cíleně nastavit vhodná a adekvátní péče. 
Přesnou příčinu zmiňovaných problémů může určit přesná diagnostika pleti, která se provádí v několika fázích – krocích a se speciálními technologiemi. Tuto diagnostiku nabízí v kosmetickém salonu SlimFOX, kam chodím na kosmetiku pravidelně i já – a to už více než 10 let. Paní kosmetička Eva Kroulíková má mou naprostou důvěru, vždy tu dokáže pomoci a najde to nelepší řešení, aby se má pleť dostala do skvělé kondice.
V článku níže mám pro vás pár informací – právě o diagnostice pleti. Proč je fajn ji čas od času podstoupit?

Pokud vás v ohledu pleti trápí problémy, nebo pokud byste jen chtěli vědět, zda má vaše pokožka vše potřebné – tedy zejména dostatek hydratace – je rozhodně fajn si nechat diagnostiku pleti udělat.

Výsledek vám totiž může být velmi užitečný, a to zejména v ohledu nastavení vhodné péče přesně a jen pro vás.

Diagnostiku pleti provádí právě v kosmetickém salonu SlimFOX, který najdete v centru Brna, na Sukově 4. Využít tu můžete samozřejmě i celou řadu dalších služeb, zejména tedy skvělá kosmetická ošetření, vždy sestavená přesně podle aktuálních potřeb vaší pleti.

Salon SlimFOX a paní kosmetička Eva Kroulíková mají mou naprostou důvěru, a to již více než 10 let. Věřím, že i díky zdejší pravidelné péči je moje pleť v dobré kondici, a to trvale a bez výkyvů.

Zpátky k diagnostice! Na tu je opravdu fajn si zajít – díky 3 fázové analýze totiž zjistíte, co vaší pleti schází a co je třeba doplnit. Díky tomu pak můžete používat vhodné a správné produkty, které pomohou řešit zdravotní i estetický stav vaší pleti.

Diagnostika pleti je zcela bezbolestná a časově vám zabere něco kolem půlhodinky.
Během 30 minutového dermokosmetického poradenství zhodnotí stav vaší pleti zkušená kosmetička Eva Kroulíková.

Na diagnostiku se využívá specializované diagnostické přístroje.
Výsledky zpracované třífázové diagnostiky vám pak přijdou za několik málo dnů. Paní kosmetička vám pak vysvětlí vhodnou denní rutinní péči a sestavím vám individuální plán, jak se o pleť starat.

Díky diagnostice se může vaše pleť výrazně zlepšit, uzdravit, promění se její zdravotní i estetická stránka – k lepšímu. Pokud vás trápí problémy s pletí, nebo jen chcete vědět, zda používáte vhodnou pečující kosmetiku, určitě diagnostiku absolvujte!
Objednat se můžete online přes rezervační systém salonu SlimFOX – najdete ho přímo na webu, viz odkaz níže. 

Salon SlimFOX najdete v centru Brna, na Sukově 4.

ODKAZ: SALON SlimFOX / web
ODKAZ: SALON SlimFOX / facebook
ODKAZ: SALON SlimFOX / instagram