To nejlepší pro váš spánek v obchodě a showroomu Royal Comfort

Často vám na blogu předávám tipy na nejrůznější kvalitní a zajímavé věci, které vás mohou zaujmout, oslovit a které se zkrátka, mohou hodit. Dnes to bude na téma “spánek” – respektive, chci vám doporučit obchod a showroom, kde vše pro plnohodnotný spánek pořídíte. Jedná se o obchod Royal Comfort, který je pár měsíců nově otevřený v H-parku, na Heršpické 11d, kde koupíte nádherné, designové postele a matrace značky King Koil a Serta a také kvalitní lůžkoviny. Víc v mém dnešním článku…

Víte, že každý člověk stráví až jednu třetinu svého života spánkem? Je to skutečnost, kterou si asi celá řada z nás neuvědomuje, ovšem, je to opravdu tak. I proto bychom kvalitu svého spánku neměli brát na lehkou váhu, však to asi sami znáte, že pokud se nevyspíte dobře, odráží se to na našich pocitech celý následující den.

Zásadní je tedy rozhodně v první řadě výběr kvalitní postele a samozřejmě také matrace. I ze své vlastní zkušenosti vím, že investice do kvalitní postele se vyplatí, protože – není nad to, když se člověk do postele těší a ví, že si v ní skutečně odpočine. :)

Pokud jste z Brna a chcete si zajistit opravdu kvalitní a luxusní spánek, který bude mít příznivé účinky na vaše celkové zdraví, je pro vás obchod Royal Comfort jasnou volbou. Návštěvu showroomu, který se nachází v H-parku na Heršpické určitě doporučuji, můžete si tu vyzkoušet komfort vystavenýchpostelí a uvidíte ukázky nádherných designů, které značka nabízí.

Najdete zde jedinečné postele a matrace od amerických značek King Koil a Serta, které Royal Comfor výhradně dováží. Mimochodem, obě značky jsou v USA považované za naprostou špičku  a patří zde dokonce mezi 5 největších výrobců postelí a matrací.

V nabídce tu je celá řada jedinečných typů – za pozornost stojí jak vystavené modely, tak i ty, které si můžete vybrat z katalogu.

Krásné jsou i novinky – nové postele, ale i matrace!

Celou postel si můžete vybrat a hlavně sestavit přesně podle vašeho přání. Na výběr máte z mnoha typů čel různých velikostí, barevných variant, materiálů a co je na posteli nejzásadnější, tak i matrací.

Značka Royal Comfort nabízí i další důležité věci pro váš spokojený spánek. Jednou z nich jsou právě lůžkoviny, tedy kvalitní polštáře a přikrývky německé rodinné firmy Műhldorfer, za pozornost stojí i nádherné luxusní povlečení švýcarské značky Christian Fischbacher nebo bavlněné ručníky a kvalitní župany od značky King of Cotton.

Firma Mühldorfer vyrábí vysoce kvalitní lůžkoviny už od roku 1920. Jako náplně používá tato firma vysoce kvalitní husí peří z hus chovaných na farmách, kde mají husy prvotřídní podmínky pro chov. Toto husí peří je před plněním důkladně čištěno a kontrolováno, což zajistí i to, že je vhodné také pro alergiky. U peří totiž není alergenem samotný “materiál” peří, ale roztoči, kteří v něm žijí. Pokud je peří důkladně vyčištěné, je hypoalergenní.

Povlečení v obchodě Royal Comfort nabízí od švýcarské značky Christian Fischbacher. Jedná se o luxusní, jemné ložní prádlo té nejvyšší kvality v různých barvách i zajímavých designech – klasických i moderních.

Mimochodem, sortiment obchodu Royal Comfort si budete moci také prohlédnout na veletrhu FOR INTERIOR, který proběhne ve dnech 10.-13.10.2019 v Praze v Letňanech (PVA Letňany, Praha 9, Beranových 667). Návštěvníci tu najdou oblíbené typy postelí a matrací – Magnum, Chess, Belissimi, Bergen, ale i nové typy matrací například matrace Serta Caramel, King Koil Limited Edition 120th gold….

Ve dnech konání veletrhu pak nabízí klientům 15% cenové zvýhodnění ve všech showroomech.

Obchod & showroom Royal Comfort najdete v Brně v H-parku, na Heršpické 1013/11d.

ODKAZ: ROYAL COMFORT / web
ODKAZ: ROYAL COMFORT / facebook
ODKAZ: ROYAL COMFORT / instagram