Představuji: butik Rinascimento v Paláci Jalta!

Dnes opět kousek módní inspirace! Ráda bych vám totiž představila jeden zbrusu nový butik, který je otevřený v prostorách zrekonstruovaného Paláce Jalta na Dominikánském náměstí. Jde o obchod italské značky Rinascimento – a mají tu opravdu krásné kousky! Několik outfitů jsem vám tu nafotila a představím dnes ve své reportáži. Čtěte dál! ;)

Pokud máte také rádi jedinečnou italskou módu, tak právě nový butik Rinascimento rozhodně omrkněte, protože jak jsem nastínila v úvodu, mají tu úžasné věci! Ve stylu víceméně elegantní módy, ale obléknete se tu i pro běžné, denní nošení.

Věřím, že italskou značku Rinascimento budete mnohé jistě znát – ve světě módy, zvláště populárních italských brandů, je právě Rinascimentro rozhodně pojem. Sama mám doma od této značky už pár kousků, vždy se jedná o jedinečné modely, kterým nechybí punc originality.

Věci, které nabízí právě v novém butiku Rinascimento v Paláci Jalta, jsou opravdu nádherné. Všechny nesmírně ženské, stylové, podtrhnou váš půvab. Ať už sháníte krásné šaty, elegantní halenky, sukně, nebo třeba zajímavé kabáty – to vše tu najdete.

V případě každého z modelů se jedná o jedinečnou a zajímavou záležitost, s propracovanými detaily. Super jsou i střihy – věci perfektně sedí a příjemné jsou i použité materiály.

Pár zajímavých outfitů, které mě osobně zaujaly, jsem vám tu pro inspiraci nafotila – věci tak uvidíte v jejich reálné podobě, oblečené, tak, jak by mohly slušet třeba právě i vám. ;)

Určitě si tu prohlédněte krásné šaty, mají velký výběr – a mimochodem, blíží se sezóna večírků a také plesů, takže nějaké hezké šatičky by se mohly rozhodně hodit, co říkáte? ;)

Nádherné jsou i podzimní kabátky – mají je v různých barvách, jsou z lehkého a moc příjemného materiálu, právě na podzim „tak akorát“!

Super jsou i nejrůznější halenky, košile, sukně, kalhoty – vše je ve více elegantním stylu, ale kromě okázalejších příležitostí takové věci užijete i do práce, kanceláře, nebo na schůzky.

Ale jak jsem napsala, oblečete se zde i pro běžné, denní nošení!

Zkrátka, dámy, o tomto novém butiku je rozhodně dobré vědět – až budete v centru Brna, stavte se na Dominikánské náměstí do Paláce Jalta to vše omrknout. ;) Navíc, jsou zde moc ochotní a příjemní, určitě se vám budou rádi věnovat!

A POZOR – nakupovat můžete také na jejich eshopu – najdete pod tímto odkazem.

ODKAZ: RINASCIMENTO RINA / eshop

ODKAZ: RINASCIMENTO RINA / facebook

ODKAZ: RINASCIMENTO RINA / instagram

Butik Rinascimento najdete v prostorách Paláce Jalta, na Dominikánském náměstí 2.

Na více fotek outfitů z butiku Rinascimento se podívejte také do fotogalerie! ;)