Tipy na dárky pro vašeho partnera, ať už má jakékoli zájmy

Blíží se narozeniny vašeho partnera? Nebo nějaké vaše výročí a vy byste ho chtěla překvapit něčím, co mu zaručeně udělá radost? Sestavila jsme pro vás seznam dárků právě pro takové příležitosti. Je váš partner dobrodruh, dbá na svůj vzhled anebo je to sportovní nadšenec? Mám tipy pro všechny možné typy mužů, takže si v následujících řádcích určitě vyberete i něco pro toho vašeho.

Partner dobrodruh

Dovolená pod stanem, lezení po horách, sjíždění divoké řeky … jsou tohle aktivity dle gusta vašeho přítele? Tak to mu kupte něco, co určitě využije.

Vodotěsné dárky

Vlastní už svůj vodotěsný batoh? A co vodotěsný obal na mobil? Nejenom, že vodotěsná pouzdra zajistí, že budou všechny jeho věci v bezpečí a suché, ale nebude se ani bát, že by se nemohl po hlavě vydat vstříc dalšímu dobrodružství!

Chytré oblečení

Další položkou, kterou muži s dobrodružnou povahou využijí, je funkční oblečení. Vyberte nějaké stylové, ale zároveň takové, které bude mít i nějaké funkce navíc. Skvěle odvádět pot, zahřát i v mrazech a podobně. Pokud je váš partner také vtipálek a ocení dobrý fórek, vyberte mu nějaké funkční triko s vtipných potiskem.

Partner fešák

Zakládá si váš partner na svém stylu? Ve skříni má sbírku všech možných košil, kravat, obleků a pánské hodinky jsou jeho nejlepší kamarád? V tom případě mu doplňte sbírku. Anebo do ní přidejte novou položku.

Hodinky, kravata či stylový obal na mobil

V případě, že se dokážete trefit do vkusu vašeho partnera, kupte mu kravatu. Výhodou darování takového kousku šatníku je, že kdykoli ji bude mít na sobě, vzpomene si na vás. Vyzkoušet můžete i speciální kryt na mobil. Těch se vyrábí tolik různých druhů, že časem může mít na každý den jiný obal. Vybírat můžete ze silikonových, flipovacích s oddílem na karty nebo plastových.

A pokud se do jeho sbírky hodinek vejdou ještě nějaké další, obdarujte ho právě hodinkami. Výběr je na vás. Vybrat můžete nějaké chytré (ideální volba pro technomaniaky). Při výběru chytrých hodinek se řiďte tím, jakou značku telefonu vlastní. Pokud je to Apple, Apple watch budou jasnou volbou. U telefonů s operačním systémem android je výběr o něco větší. Možná váš partner ale vyznává raději klasiku, a vy tak sáhněte třeba po hodinkách značky Festina, Seiko nebo třeba Swatch. Hodinky, které se těší dlouhodobé tradici, jsou také hodinky Casio G-Shock. To jsou klasiky, které váš miláček využije i pří sportu.

Zdroj obrázku: {AV_photo} / Shutterstock.com

Sportovní nadšenec

Tenis, fotbal, basketbal, volejbal, nohejbal – hraje váš partner všechny sporty, které na světě existují? I pro takového muže máme pár nápadů.

Sportovní vybavení a oblečení

Má váš partner nějakou oblíbenou značku oblečení? Kupte mu sportovní oblečení – tričko, kraťasy, kšiltovku. Můžete klidně vytvořit i set. Pokud nové oblečení neocení, doplňte mu vybavení na jeho oblíbený sport. Tenisové nebo golfové míčky a jakékoliv jiné doplňky se nikdy neztratí.

Masáže a mlsání

Když se řekne slovo masáže a doplní se slovem mlsání, většině z nás vytane na mysli spíš dárek pro ženu, ale proč vašemu muži nedopřát také trochu rozmazlování? Pokud chcete svému milému dopřát trochu relaxace po náročném tréninku, kupte mu set masážních krémů. Ty mu uleví od bolesti a dovolí jeho tělu relaxovat. Do balíčku můžete také doplnit pár zdravých variant na mlsání. Existuje jich spousta. Zdravé náhražky oříškových pomazánek, proteinové tyčinky a také proteinové nápoje se všemi různými příchutěmi.

Ať už je váš partner jakýkoliv, určitě ocení vaši snahu a bude mít radost z každého dárku, kterým ho obdarujete. Při nakupování dárků mrkněte i na aktuální akce na různých e-shopech a třeba díky tomu získáte další inspiraci.

A čím svého miláčka obdarujete vy?

Zdroj náhledkového obrázku: {fizkes} / Shutterstock.com