Zkusili jste čerstvé šťávy a smoothie od brněnské značky Berry’s? Jsou naprosto skvělé!

Pořádná dávka vitamínů na každý den, to je v aktuální době a celkové situaci víc, než třeba. Sama zastávám názor, že nejlepší je přijímat vitamíny v přirozené podobě, ideálně z ovoce a zeleniny, navíc i v chutné formě. ;) Proto vám chci napsat o brněnské značce Berry’s Juice & Smoothies – připravují chuťově dokonalé freshe, šťávy z ovoce, zeleniny, některé doplněné i superpotravinami, dále smoothie a mají i zajímavé drinky ideální pro detox organismu – a to se teď, po Vánocích, kdy jsme určitě všichni alespoň trochu hřešili, víc než hodí! A pozor – rozváží po Brně a zdarma! Několik jejich drinků jsem sama ochutnala a řeknu vám, lepší jsem snad neměla. ;) Tak zkuste, moc doporučuju! Víc v následujícím článku…

Hned na úvod vám chci napsat – „není džus jako džus“! :) V případě Berry’s si tuto skutečnost totiž rozhodně uvědomíte.
Tuto značku jsem postřehla v Brně už před nějakou dobou – hlavně v souvislosti s tím, že chystají otevření vůbec největší juice baru v České republice. Ten bude v centru Brna, na Zelném trhu, fakticky je už připravený k otevření, ale asi víte…covid. Bohužel aktuální situace s vývojem koronavirové epidemie zhatila mnohým firmám jejich plány a zkrátka i na otevření tohoto juice baru Berry’s si musíme ještě asi počkat. ALE! Aspoň se máme zase na co těšit.

A nebojte, o otevření juice baru vám dám určitě vědět. ;)

Každopádně, Berry’s fungují i v současné situaci a vy máte i tak možnost jejich džusy vyzkoušet, ochutnat a pravidelně objednávat. Nabídku mají totiž opravdu pestrou a hlavně, po Brně rozváží zcela zdarma, a to je taky super skutečnost. :)

Musím říct, že tak chuťově doladěné, výborné džusy, jsem opravdu snad neměla – a to srovnávám s mnoha jinými značkami, které nabízí freshe, smoothie a džusy.

Od Berry’s jsem vyzkoušela už víc drinků a ani bych vám nedokázala říct, který je ten NEJ. Každý byl jiný, dobrý, chuťově perfektní.

Velkou výhodou Berry’s je, že mají opravdu obrovskou nabídku. Přímo na webu Berry’s Juice & Smoothies si vyberete svůj drink – objednávky přijímají do 10:00 ráno.
Všechny nápoje hned připravují čerstvé a kolem poledne pak rozváží zdarma po Brně, přímo k vám.

V nabídce mají přes 50 nejrůznějších drinků. Pokud mezi nimi nenajdete takový, který by vás oslovil, stačí zavolat a připraví vám nápoj podle vašeho přání.

Super jsou různé sezónní drinky, 100% šťávy, nápoje se „superfoods“ – superpotravinami, dále smoothie, mléčné nápoje…

Ovšem, co v současné době rozhodně stojí za zmínku, jsou jejich drinky a programy pro několikadenní detoxikaci. Právě po vánočním období, kdy celá řada z nás hřešila a dopřávali jsme si to, co obvykle nejíme, jsou tyto kúry na pročištění organismu naprosto super. Sama jsem je několikrát vyzkoušela a efekt je znát – něco málo jsem zhubla, ale hlavně, zlepšilo se mi zažívání, vrátila se mi energie, celkově jsem se cítila skvěle. 

Tyto kúry pro detox jsou super pro rychlejší spalování a hlavně, také pro celkové posílení imunity.

Berry’s nabízí tři druhy detoxikačních kúr, kdy vám připraví na celý den / více dnů jejich skvělé drinky, na každý den jich máte celkem 5.
Můžete zvolit buď jednodenní kúru, třídenní, nebo i pětidenní.

Sama se chystám vyzkoušet, takže se s vámi moc ráda podělím o dojmy a efekt.

Každopádně, drinky od Berry’s jsou moc dobré, čerstvé a připravené z těch NEJ surovin. A budou vám chutnat, tím jsem si jistá. :) Zkuste si objednat, stojí to za to! ;) 

ODKAZ: BERRY’S JUICE / web, možnost objednání
ODKAZ: BERRY’S JUICE / facebook
ODKAZ: BERRY’S JUICE / instagram