Tip – stavebnice z vaší fotky, Pixel Pic!

Tvoříte rádi, baví vás puzzle, stavebnice Lego, zkrátka oceníte kreativní zábavu, kdy vznikne nevšední a originální záležitost? Pak si určitě přečtěte můj následující článek! Chci vám totiž představit novou českou značku Pixel Pic, která nabízí opravdu velmi zajímavou stavebnici! Tato stavebnice je totiž předem připravená dle vaší fotky, kterou si chcete složit. Domů vám přijde krabice s kostičkami, platformami – rámem a také s návodem. Vznikne nádherný obraz – vaše fotka, složená z malých kostek a opravdu, výsledek je velmi autentický! Navíc, skládání je skvělá zábava, jak pro dospělé, tak i pro děti. My si skládání moc užili, nadchlo to nejen mě, ale i mé syny. Stavebnice Pixel Pic mohou být i skvělým tipem na dárek! Čtěte dál a mám pro vaši inspiraci i spoustu fotek…

S dětmi právě skládání „čehokoliv“ miluji, a to už od jejich útlého věku. Nadšení jsme zejména do skládání Lega, kdy u toho dokážeme strávit i dlouhé hodiny. S mladším synem nás také moc baví puzzle, troufám si napsat, že je pro nás už i závislostí (a časově taky pěkně náročnou). :)

I proto jsem s nadšením uvítala možnost složit si obraz z malých kostiček přesně podle mé fotky!
Tuto zajímavou novinku nabízí česká značka Pixel Pic, kdy vám předem připraví stavebnici právě podle fotky.

Obraz, který vznikne, je opravdu autentickou kopií dané fotky. Malé, různě barevné kostičky jsou předem nachystané v odstínech, které jsou právě na fotce. Výsledek je opravdu unikátní, nádherný – a vy tak máte i zajímavou dekoraci do vašeho interiéru.

Jak to celé funguje?
Kontaktuje značku Pixel Pic – buď přes zprávy na sociálních sítích (viz odkazy níže), nebo na emailu pixelpic.shop@gmail.com, nebo přes telefon, WhatsApp 604 194 304…

Vyberete si velikost obrazu, kterou si přejete a která vám vyhovuje – dozvíte se zároveň i cenu. Zašlete fotku, podle které chcete stavebnici připravit. Pokud fotka není pro stavebnici úplně vhodná, manažeři z Pixel Pic to s vámi zkonzultují, vyberete jinou fotografii, případně můžete zaslat fotek i více – a necháte si poradit, která bude zkrátka ta NEJ. :)

Po zaplacení vám pak přijde krabice s předem připravenými kostičkami, rámem, ale hlavně i s návodem, jak skládat.

Kostky jsou roztříděné v sáčcích přesně podle barev – a jsou popsané, vidíte tedy, kam je budete skládat.

Skládání je skvělá zábava, od které se nebudete moc odtrhnout! Alespoň, já se starším synem jsme si to opravdu užili. Skládat můžete jak sami, tak právě i s dětmi – zároveň. Není to nic těžkého, návody jsou přesně nachystané tak, abyste věděli „kam jaká barva patří“.

Kostičky jsou velmi podobné právě stavebnici Lego a i mechanika skládání je totožná. Postupně skládáte jednotlivé čtverce z obrazu, barevné kostičky pokládáte na místa určená v návodu.

Výsledkem je nádherný a designově unikátní obraz, který je kopií vaší fotky – ovšem je poskládaný ze spousty maličkých, různě barevných kostek. 
Vznikne jedinečná dekorace, která se bude skvěle vyjímat ve vašem interiéru!

Jak jsem napsala, obrazy Pixel Pic mohou být i skvělým tipem na dárek pro kohokoliv! Obdarovaný si užije skládání a bude mít radost z hotového obrazu, ke kterému bude mít jistě výjimečný vztah – sám si ho složil a získal jej od vás coby dar. 

Myslím, že i moje fotky mluví za vše… Obraz podle mé fotky se povedl, skládání jsme si užili a já jsem byla ráda, že jsme během něj strávili s dětmi společný čas.

ODKAZ: PIXEL PIC / facebook
ODKAZ: PIXEL PIC / instagram