Tip pro domácí mazlíčky & jejich páníčky! Tento týden sleva 15% v SUPER ZOO!

Určitě je mezi vámi spoustu těch, kdo chováte domácí mazlíčky – tak právě pro vás je určený můj dnešní článek! ;) Mám doma tři pejsky a samozřejmě jim pořizuji často nejrůznější dobroty a potřeby, ve zverimexu jsme tedy skoro „jako doma“. V Brně chodím nakupovat nejraději do obchodu SUPER ZOO na Lesnou, mají tu za mě rozhodně ten nejširší sortiment v Brně a taky fajn ceny. A právě zde a na eshopu Superzoo.cz je po celý tento týden, do 25. října, sleva 15% na vše! Co tu pořídíte – nejen pro pejsky? Mrkněte na mou dnešní reportáž. ;)

Jsem nadšenou majitelkou třech pejsků, doma máme dva psí dědoušky, Adama a Alfíka a také nový přírůstek, štěně peruánského naháče Jeníčka. Psi jsou pro mě láskou, koníčkem, jsou to mí parťáci a právoplatní členové naší rodiny. Snažím se se o ně starat jak nejlépe to jde – a samozřejmě jim často pořizuji nejrůznější dobroty, granule a další potřeby.

V Brně všechny věci pro pejsky pořizuji nejčastěji v obchodě SUPER ZOO na Lesné – je to vůbec největší prodejna chovatelských potřeb v Brně.

Seženete zde absolutně vše pro domácí zvířátka – krmivo, pelíšky, hračky, vitamíny, oblečky, vodítka…zkrátka vše, co pro mazlíčky potřebujete. A mimo to, mají tu i živá zvířátka, rybičky, andulky, morčátka… Takže tu můžete vybrat i nového člena domácnosti. :)

Co je super, tak tu najdete takové věci, které jinde v Brně v chovatelských potřebách nemají, nebo jsem je tu alespoň neviděla – v létě jsem tu například koupila psí bazének, chladící podložky…

Jak jsem už zmínila v úvodu, právě během tohoto týdne, do 25. října(včetně), tu bude super akce, díky které můžete vše nakoupit výhodněji – se slevou 15%!

Akce platí při nákupu nad 300,- a je na všech prodejnách a také na eshopu, kde je také skvělý výběr!

Určitě si tuto akci nenechejte ujít, stojí za to! A mimochodem, zvířátka mají do SUPER ZOO vstup samozřejmě povolený, tak je vezmětě sebou, určitě budou moc rádi vybírat s vámi. Můj Jeníček to zde miluje! :)

SUPER ZOO najdete v Brně na Lesné na Okružní 5, kde je největší prodejna chovatelských potřeb, dále pak ve Šlapanicích.

ODKAZ: SUPER ZOO / web, eshop 
ODKAZ: SUPER ZOO / facebook
ODKAZ: SUPER ZOO / instagram