Představuji: privátní nákupy v obchůdku Vůně do bytu ve Vyškově!

Vonné svíčky, difuzéry, aroma lampy…zkrátka bytové vůně sama miluji a používám je doma vlastně po celý rok, jen vždy volím vůně k danému ročnímu období. Dávám vždy přednost osobnímu výběru, kdy si můžu vše vyzkoušet, je to rozhodně lepší. Proto vám chci dát jeden zajímavý tip! Ve Vyškově najdete obchůdek „Vůně do bytu“ – mají tu pestrý sortiment vonných svíček WoodWick a také produkty oblíbené značky Millefiori Milano. Navíc, prodej zde funguje v rámci osobní návštěvy, kterou si předem rezervujete. Vyčlení si na vás čas, uvaří vám kávu a vy můžete v klidu a pohodě vybírat, navíc s poradenstvím. Což myslím je naprosto super! Víc v mém následujícím článku…

Vonné svíčky jsou součástí mé domácnosti už mnoho let. Miluji je pro jejich design a hlavně, pro ty dokonalé vůně!

Každé roční období vybírám jiné vůně – zatímco na jaře a v létě mám raději svěží, citrusové a ovocné vůně, na podzim miluji kořeněné, skořici, hřebíček… A ve vánočním období se neobejdu bez sladkých vůní, které připomínají vánoční cukroví, perníčky, nebo vůni grogu a svařeného vína.

Mimo svíčky používám také aroma difuzéry, s těmi mám skvělou zkušenost, že provoní opravdu velké prostory. V případě aroma difuzérů opět můžete vybírat krásné kousky, které se mimo svou funkci stanou i zajímavým designovým doplňkem vaší domácnosti.

Při výběru vůní do difuzérů i svíček dávám vždy raději přednost osobní zkušenosti, ráda tím strávím i nějaký čas, kdy vybírám, zkouším, voním ke vzorečkům… Zkrátka, je to příjemná věc, vybrat si tu pravou a správnou vůni, která vás bude provázet i ve vašem domově.

Dnes rozhodně není problém zajít do obchodu a svíčku koupit, ale věřte, jde to i jinak – kdy se pro vás výběr vůní a svíček stane i hezkou chvílí, kterou si vychutnáte a užijete.

Proto vám chci napsat o obchůdku VŮNĚ DO BYTU – najdete jej ve Vyškově, na ulici Cukrovarská 519/20. Nejdříve firma Consulta založila s vůněmi do bytu eshop a krátce na to zde otevřeli i tento kamenný obchůdek.

Ovšem, tento obchod funguje tak trochu jinak, než byste možná očekávali. :) Je založený na privátním, osobním nákupu, kdy si tu na vás vyčlení čas a budou se vám věnovat, hledat s vámi tu vaši vysněnou vůni, svíčku, aroma difuzér…

Předem si tu zarezervujete termín návštěvy, a to buď telefonicky na čísle 517 356 635, nebo emailem obchod@consulta.cz, při návštěvě vám uvaří kávu a můžete v klidu vybírat, navíc s poradentstvím. Je to určitě moc fajn zkušenost, osobní, bez dalších lidí, bez čekání ve frontách…

Navíc, v současné době, kdy se přeplněným obchodům víceméně všichni vyhýbáme, je něco takového skvělé. Zde budete opravdu jen sami, bez dalších zákazníků.

Co se sortimentu týká, tak v obchůdku, ale i na eshopu Vůně do bytu mají pestrý sortiment oblíbených svíček WoodWick – jedná se o svíčky s dřevěným knotem, který při hoření vydává zvuk praskajícího krbu.

Sama právě tyto svíčky miluji! Mám jich doma několik, krásně voní a opravdu dokáží vykouzlit úžasně hřejivou a teplou atmosféru.

Mimo svíčky WoodWick si zde pak můžete vybrat ze širokého soritimentu italské značky Millefiori Milano – věřím, že tento brand znáte. ;)

Mají tu aroma difuzéry v několika typech a řadách, do nich samozřejmě také náplně…

…dále aroma difuzéry do zásuvky, bytové spreje, vonné svíčky, aroma oleje… rozhodně si najdete to, co vás osloví!

Zkrátka, rozhodně stojí za návštěvu, je to příjemná zkušenost, v klidu, pohodě a osobním poradenstvím si vyberete to, co vás osloví. Stojí za to!

Obchůdek VŮNĚ DO BYTU najdete ve Vyškově na ulici Cukrovarská 519/20, svou návštěvu si předem rezervujte buď telefonicky na čísle 517 356 635, nebo emailem obchod@consulta.cz

ODKAZ: VŮNĚ DO BYTU / web, eshop
ODKAZ: VŮNĚ DO BYTU / facebook 
ODKAZ: VŮNĚ DO BYTU / instagram