Tip na výlet s nádherným ubytováním – v Penzionu Rech!

Často mi od vás chodí dotazy na téma „kam na výlet, nedaleko Brna a třeba i s ubytováním“. Tak právě jeden takový tip pro vás dnes mám! Nedávno jsem zjistila, že v Blansku je moc útulný a příjemný Penzion Rech, kde vládne pohodová, rodinná atmosféra. Mají tu krásné pokoje, super služby a pro své hosty tu nabízí i něco navíc, třeba pohoštění v rámci „all inclusive light“, které je v ceně ubytování. A okolí je zde nádherné – můžete si udělat výlet třeba do Moravského krasu. Víc v následujícím článku!

Sama vždy tip na fajn výlet uvítám, zvláště, pokud je hezké místo, které stojí za to navštívit, nedaleko Brna. A myslím, že právě prostředí Moravského krasu je jedno z nejhezčích v naší zemi, jezdím sem moc ráda. A věřím, že mnoho z vás také! :)

Proto vám chci dát tip i na jeden moc příjemný a útulný penzion, v krásné přírodě a s božským výhledem, který najdete v Blansku. Ještě jsem zde nebyla, ale určitě brzy navštívím – na penzion jsem dostala doporučení a vypadá opravdu skvěle! Jmenuje se Penzion Rech, pro své hosty nabízí opravdu stylové a krásné pokoje a také třeba i privátní wellness, které najdete přímo na apartmánech. Penzion je mimochodem také vhodný pro rodiny s dětmi!

Součástí apartmanů jsou zde vřivka a finská sauna, což hosté mohou neomezeně využívat. Hosté v klasických pokojích pak mohou využívat soukromé wellness po určitou dobu.

Pokoje jsou vybavené tak, aby zde hostům skutečně nic nechybělo – jsou útulně zařízené, věřím, že se zde všichni ubytovaní musí cítit doslova „jako doma“. :)

Pro ubytované hosty je tu připraven i zajímavý „bonus“, který je zahrnutý v ceně ubytování. V té máte totiž jak bohatý snídaňový bufet, tak i „all inclusive light“ – během dne je pro vás v penzionu připravené pohoštění – od 15. hodiny koláč, nápoje, od 16. hodiny si můžete dát polévku, jídla studené kuchyně a dezerty, od 18. hodiny pak jídla teplé kuchyně.

Zkrátka, věřím, že v tomto penzionu hostům rozhodně nic nechybí. :) Navíc, díky wellness, které si můžete dopřát i na pokojích, se tu rozhodně dokonale zrelaxujete. A můžete se zde také objednat na masáž!

Penzion Rech se nachazí přímo v centru Moravského krasu, na okraji města Blanska. Moravský kras je ideální výletní místo – je zde překrásná příroda, punkevní jeskyně, místa ideální pro cyklo výlety… Jistě to zde znáte a máte to tu také rádi, stejně, jako já!

Navíc, Penzion Rech nabízí možnost zakoupení opravdu originálních dárkových poukazů! Ty vám totiž připraví doslova „na míru“ – na poukazu může být fotografie, osobní věnování, nebo univerzální fotky penzionu. 

Poukazy jsou v plastovém provedení, jsou tedy skutečně hodnotným a luxusním dárkem – poukaz vám také přijde zabalený v krásné krabičce. Věřte, že takový poukaz si obdarovaný jistě i rád vystaví! :)

Mimochodem – blíží se Vánoce – takže poukaz na ubytování v tomto krásném penzionu je rozhodně skvělým tipem na dárek, kterým zaručeně potěšíte, kohokoliv!

A na závěr, mám pro vás, fanoušky mého blogu, milou pozornost – pokud při rezervaci ubytování použijete kód COOL BRNO, získáte slevu 200,- na pobytové balíčky – kód platí do Vánoc!

Tak co říkáte, Penzion Rech vypadá skvěle, že? :)

Penzion Rech najdete v Blansku, na ulici Hořická 42.

ODKAZ: PENZION RECH / web
ODKAZ: PENZION RECH / facebook
ODKAZ: PENZION RECH / instagram