Karl Lagerfeld – nová kolekce v pfb Concept Store!

Jednou ze značek, ke které mám osobně velice blízko a jejíž styl se mi líbí, je rozhodně Karl Lagerfeld. Oblečení od tohoto ikonického návrháře nepostrádá styl, špetku extravagance, hravost, dokonalé střihy… Zkrátka, fashion by Karl Lagerfeld mě opravdu baví. :) I proto jsem vyrazila omrknout zbrusu novou kolekci od tohoto brandu, který je aktuálně k dostání v pfb Concept Store na Panské! Jak novinky od Karla Lagerfelda vypadají? Mrkněte v následujícím článku!

Značku Karl Lagerfeld jsem si zamilovala v podstatě okamžitě, před pár lety, kdy jsem měla možnost – tenkrát ještě v zahraničí – prohlédnout si její nabídku v oficiálním butiku tohoto brandu. A od té doby je právě móda od Karla Lagerfelda doslova mou srdcovou záležitostí. :)

I proto jsem byla opravdu moc ráda, když značku Karl Lagerfeld začal nabízet v portfoliu svých značek také brněnský pfb Concept Store. Mimochodem – nikde jinde věci od Karla Lagerfelda v Brně neseženete, než právě zde. :)

V multibrandovém obchodě pfb Concept Store mají skutečně pestrou škálu nabízených značek a věřím, že právě Karl Lagerfeld se zde řadí k těm nejvíce oblíbeným.

Od Karla Lagerfelda mají v pfb Concept Store širokou nabídku jak oblečení, tak i doplňků – koupíte zde nádherné kabelky, batůžky, ale také boty! Zkrátka, nabídka je zde skutečně pestrá – pokud se také řadíte mezi fanoušky této značky, tak vám rozhodně doporučuji zajít to všechno osobně omrknout, stojí to za to! :)

Aktuálně zde mají od této značky plno novinek ze aktuální podzimní a zimní kolekce – já jsem vám tu pár outfitů opět nafotila pro inspiraci!

Asi nejvíc mě tu zaujaly tyto senzační latexové kalhoty – právě tento materiál je obrovským hitem této sezóny a musím říct, že vypadá opravdu skvěle, efektivně.

Tyto talhoty tu mají jak v černé barvě, tak i v krásné bordó.

Nádherná byla i koženková sukně s třásněmi – opět originální věc, na kterou v obchodech běžných značek rozhodně nenarazíte!

Za pozornost pak stojí i nejrůznější šaty, košile, kabáty – opět, každý kousek je něčím výjimečný, specifický a zajímavý.

A pozor – najdete zde i mnoho kousků s ikonickými obrázky přímo hlavy Karla Lagerfelda, nebo jeho kočičky Choupette. ;)

Jak se vám novinky od Karla Lagerfelda líbí? Božské jsou, že? ;)

Na více fotek se detailně podívejte také do fotogalerie. ;)

pfb CONCEPT STORE najdete v Brně na Panské 12.

ODKAZ: pfb CONCEPT STORE BRNO / eshop

ODKAZ: pfb CONCEPT STORE BRNO / web
ODKAZ: pfb CONCEPT STORE BRNO / facebook
ODKAZ: pfb CONCEPT STORE BRNO / instagram