Letošní vánoční limitka v Nespressu je tady! Jaká je?

Limitovaná edice káv od Nespressa, na kterou se každoročně nejvíc těším? Rozhodně ta vánoční! Nechybí v ní totiž vždy zajímavé vánoční příchutě, inspirované často sladkými dobrotami. A nejinak je tomu i letos! Vánoční limitovanou edici tří káv už můžete najít v brněnském butiku Nespresso – i já jsem je už ochutnala a dnes vám napíšu, jaké tyto kávy jsou! A stojí opět za to! ;)

Řeknu vám, vánoční limitka v Nespressu bývá každoročně skvělá! Každý rok si mezi trojicí nových, vánočních káv, najdu tu svoji, kterou si zamiluji a ruku na srdce, se kterou se i těžko loučím, když už po Novém roce pak není k dostání.

Každoročně Nespresso představí 3 nové, vánoční kávy – a nejinak tomu bylo i letos! Jaké jsou tedy aktuálně vánoční limitované kávy, které jsou již k dostání i v brněnském Nespresso Boutique?

Letos si Nespresso pro svou sváteční vánoční kolekci káv vybralo téma severských momentů – v rámci které můžete ochutnat dvě zajímavé, ochucené kávy a jednu černou. Navíc k vánoční edici káv patří i designové příslušenství, které, stejně jako design kapslí a obalů, navrhla skandinávská designérka Louise Campbellová.

Mě opět nejvíc zaujaly dvě ochucené kávy – právě ochucené kávy si od Nespressa kupuji běžně (miluji hlavně karamelovou a vanilkovou příchuť) a tak jsem byla moc zvědavá právě na ochucené vánoční edice.

Jednou z nich je Variations Nordic Almond Cake Flavoured, která vychází z traidičních skandinávských chutí – nabízí kombinaci mandlí a vanilky na bázi směsi Livanto. Tato směs se inspiruje tradičním norským mandlovým koláčem Kvæfjordkake.

Právě výše zmíněná edice kávy mi z letošních tří vánočních chutná úplně nejvíc. ;)

Druhou z ochucených edicí je Variations Nordic Cloudberry Flavoured, ta je velice zajímavá a netradiční – nabízí v sobě totiž jemnou a trpkou chuť ostružiníku morušky, který roste právě v severských zemích. Káva má tedy více ovocnou a svěží chuť. Rozhodně také stojí za vyzkoušení!

Poslední z vánočních edicí je káva Nordic Black – je aromatickou směsí zrn Arabiaca z Afriky a Jižní Ameriky. Jde o lehkou černou kávu, která se také dobře pije.

A jak vánoční káva od Nespressa chutná vám? Napište mi vaše dojmy…:)

Vánoční edici kávy si můžete koupit v Nespresso Boutique, který najdete v Brně na nám. Svobody 13.

ODKAZ: NESPRESSO / web
ODKAZ: NESPRESSO / facebook