Představuji: butik VANETi

Milé dámy! Ráda bych vám dnes představila jeden zbrusu nový módní butik, který je v Brně, konkrétně v OC Futurum otevřený! Jmenuje se VANETi, nabízí nádhernou a pozor, českou módu, která rozhodně stojí za pozornost! Butik jsem nedávno navštívila a musím říct, všechny věci mají perfektní materiály, nadčasové střihy, zkrátka, líbí se mi moc! A věřím, že zaujmou i vás – mrkněte na mou následující reportáž!

Zcela upřímně, vždy dávám přednost české produkci, českým značkám, před těmi zahraničními. Ráda podporuji menší brandy a navíc, když jsou tuzemské, nabízející krásné a kvalitní věci!

A právě ryze českou módu, šitou v České republice, navrhovanou českými módními návrháři, nabízí nově otevřený butik VANETi, který najdte v nákupním centrum Futurum na Vídeňské.

Nedávno jsem se do tohoto butiku zašla podívat a řeknu vám, byla jsem moc příjemně překvapená! Butik – coby prostor – je sám o sobě krásný, designový, přehledný – hned budete mít pocit, že věci, které tu nabízí, budou stát za pozornost. Což je také pravda! ;)

Butik VANETi nabízí ryze českou módní značku. Oblečení, na které jsou použité vysoce kvalitní, italské látky, je rovněž šité u nás (konkrétně v Hulíně). Takže, pokud také raději kupujete vše, co je české – rozhodně se do tohoto butiku zajdete podívat!

Móda, kterou v butiku VANETi koupíte, je stylově ve sportovně – elegantním stylu, určená pro běžné, každodenní nošení.

Z čeho jsem byla opravdu nadšená – tak úžasné použité materiály. Vše, co jsem si zkoušela, bylo nesmírně pohodlné, měkoučké, příjemné na dotek.

Nejvíc mě zde zaujaly krásné sukně a šaty! Miluji ryze ženskou módu, takže sukně a šaty, to je moje! :) A mají jich zde spoustu – můžete si k nim vzít kozačky a teplou bundu, v takovém outfitu vám pak zima rozhodně nebude. ;)

Krásné jsou i teplé kabátky, svetříky, opět naprosto skvělé materiály!

Mají zde i velký výběr nejrůznějších topů, triček, košil… Mimochodem, ty se výborně hodí právě k sukním, které jsem vám zde také vyfotila.

Co vás bude také rozhodně zajímat – ceny. Ceny jsou opravdu velice rozumné, nízké, nemusíte se obávat, že vám nákup zde „zrujnuje peněženku“.

Navíc, v butiku jsou moc milé slečny, určitě vám ochotně poradí s výběrem toho pravého pro vás. ;) Stavte se do nového butiku VANETi podívat, věřím, že nebudete litovat. ;)

Butik VANETi najdete v nákupním centru Futurum na Vídeňské a také v Boskovicích.

Na vice fotek mrkněte také do fotogalerie!

ODKAZ: BUTIK VANETi / facebook

ODKAZ: BUTIK VANETi / instagram