Téma: vánoční večírky! Kde je uspořádat a kam vyrazit? ;)

Blíží se nám to, pomalu, ale jistě. Ptáte se CO? No přece Vánoce a s nimi spojené mnohé radostné a samozřejmě, také hektické události, nákupy, výzdoby, pečení cukroví… A také – vánoční večírky! Ty jsou tou veselou součástí předvánočního období. A protože mi často píšete o tipy, kde třeba právě takový vánočí večírek uspořádat, rozhodla jsem se tomuto tématu více věnovat. Dnes mám pro vás super tip! Co třeba vánoční večírek v kavárně Point Café • Bar přímo v centru, na Svoboďáku? ;)

O této kavárně jsem vám na blogu mimochodem už psala – a musím podotknout, že článek ve vás vyvoval velký zájem, což mě samozřejmě těší… :)
I já potvrzuji, že si mě tato kavárna doslova získala – a to jsem, ostuda, o její existenci donedávna fakt netušila… :) Prostory této kavárny a baru jsou totiž nádherné, designové a zcela ojedinělé – podobnou kavárničku v Brně opravdu jinde nenajdete.

Co je ovšem neméně důležité, než vzhled kavárny, je její nabídka. V Point Café • Baru mají široký sortiment nápojů, ale také nejrůznější dobroty, vynikajícími snídaněmi počínaje – kavárna otevírá v 9 hodin ráno a snídaňové menu, včetně snídaňové polévky, se tu podává až do 14. hodiny!

Point Café  Bar má celou řadu výhod. Jednak je to skvělá poloha – v samém srdci města, přímo na nám. Svobody (vedle OC Omega).
Horní část je skutečně tou „klasickou kavárnou“, ovšem, sednout si můžete i do spodní části, která je velmi prostorná a opět, co se týká designu, skutečně zajímavá.
Kapacita Point Café • Baru je až 60 míst a právě i z tohoto důvodu je toto místo tím ideálním – třeba k uspořádaní rodinné oslavy, promoce, rozlučky se svobodou, nebo právě – VÁNOČNÍHO VEČÍRKU!

Můžete si pronajmout buď Point Café • Bar celý, nebo jen zmiňované sklepní prostory, kde je kapacita 40 míst. Právě tyto prostory mají opravdu jedinečnou atmosféru – byla jsem se tu osobně podívat a řeknu vám, na takový večírek je to tady doslova jako dělané! :)

Moc se mi tu líbí právě design interiéru, typicky sklepní podloubí – která jsou zde původní a také různá zakoutí, která poskytnou dostatek soukromí. Zkrátka, je to tady opravdu krásné. :)

Point Café   Bar nabízí v podstatě kompletní realizaci, co se nejrůznějších oslav a večírků týká – stačí jen zadat vaše požadavky a ochotně vám tady vyjdou vstříc.

Zajistí tu kompletní catering – slané, sladké občerstvení opět podle požadavků a pokud byste si přáli i program, například hudbu, DJe, nebo degustace vín, rumů, opět to není problém.

A mimochodem, už máte plány na Silvestra? I Silvestr se dá v Point Café  Baru oslavit – můžete si kavárnu celou pronajmout, jen pro vás a skupinu vašich přátel. Slavit Silvestr v centru Brna je, myslím, rozhodně super nápad, že? :)

Point Café • Bar najdete na nám. Svobody 8.

ODKAZ: POINT CAFÉ •  BAR / facebook