Odhoďte starosti všedního dne za hlavu. Nechte se hýčkat na veletrhu Life! STYLE  

Každá žena si zaslouží chvilku jen pro sebe. Zažijte tu svou od pátku 10. do neděle 12. listopadu na brněnském výstavišti na veletrhu Life! STYLE. Přijďte do pavilonu A2, kde na vás čekají profesionální vizážisté, stylisté, kadeřníci a další odborníci.

 

Nový účes zdarma
Pokud toužíte po změně účesu, rozhodně se zastavte v expozici Střední školy Brno, Charbulova. Její studenti vám přímo na místě vytvoří bezplatně stylový střih. Pečovat o vás budou profesionálními výrobky švýcarské značky VALERA. Kromě kadeřnic se vám budou v expozici věnovat i kosmetičky.

 

Módní trendy od stylistů
Červená ve všech odstínech. To je podle stylisty Ivana Šablatúry barva letošního podzimu. Společně s módní poradkyní Jarmilou Krahulcovou vám na pódiu řekne, co se bude nejen nadcházející měsíce nosit. Rozhodně nezmeškejte tuto show plnou trendů!

 

Překvapivě chutná zelenina
Rozmixovaný špenát nebo červená řepa. Pro mnohé není tato zelenina zrovna pochoutka. O tom, že v dobré kombinaci se může jednat o skvělou svačinu, vás přesvědčí hostesky u stánku ETA. Ty budou po celý veletrh připravovat zdravé smoothie.

 

Zklidnění se Sahadža jógou
Zkusili jste už někdy meditovat? Pokud ne, zastavte se u Sahadža jógy, kde vám zkušení lektoři pomohou s poznáním sebe sama. Půlhodinové workshopy začínají vždy v celou hodinu a přinesou vám do života harmonii a dobrou náladu.

 

V hlavní roli: zdravá výživa
K dokonalému relaxu patří bezesporu i chutné jídlo. To na veletrhu okusíte hned u několika stánků. Chybět nebude třeba český výživný nápoj ChiaShake, který obsahuje všechny potřebné živiny, vitamíny a minerály a plně nahradí jakékoliv jídlo. K prodeji budou také raw výrobky nebo bio čaje rakouské značky SONNENTOR. Milovníky kávy určitě potěší coffee truck Penerini.

 

Zajímavé přednášky všechny tři dny
Živo bude po celou dobu veletrhu také na pódiu. Z pestrého doprovodného programu vybíráme třeba přednášku Denisy Cziglové, autorky blogu Food Therapy by Denisa, která povypráví o radikální změně stravy. Odbornice z centra Anabell zase přiblíží problematiku poruch příjmu potravy.

 

Charitativní bazar módních kousků
Na veletrhu Life! STYLE můžete udělat také dobrý skutek. Stačí, když do svého šatníku přidáte oblečení z bazaru nadace Pink Bubble. Ta podporuje onkologicky nemocné děti, náctileté a mladé dospělé. Přispět budete moct také na fond Kapka naděje, který pomáhá nemocným dětem zejména s poruchou krvetvorby, s nádorovým onemocněním a dětem, jejichž onemocnění vyžaduje transplantaci kostní dřeně.

ODKAZ: FESTIVAL LIFE / předprodej vstupenek

ODKAZ: FESTIVAL LIFE / web / facebook

ODKAZ: FESTIVAL LIFE / událost na facebooku