Skvělá akce, o které musíte vědět!

Často vám na blogu píšu o různých zajímavých akcích, které by pro vás mohly mít přínos, nebo nějaký užitek. A protože dobře vím, že mnoho z vás – alespoň, jak mě často informujete :) – nakupuje na Aliexpressu, měli byste rozhodně využít super akce, která právě na Aliexpress bude – v sobotu 11. 11. se tu totiž budou konat přímo obří slevy!

Na Aliexpressu se dá sehnat ledasco – a za fajn ceny. A protože, jak píšu, vím, že tu opravdu mnoho lidí nakupuje, přijde mi fajn dát vám vědět o tzv. Aliexpress day, akci, která tu bude 11. 11. A mimochodem, díky jednomu cashbackovému portálu, který jsem vám tu už dřívě představila, mohou být pro vás slevy ještě větší! Jak?

Právě v sobotu 11. listopadu bude na Aliexpressu doslova „nákupní ráj“. Škoda toho nevyužít – a nenakoupit třeba Ježíška! A mít dárečky hezky s předstihem? To je to nejlepší, co můžete udělat! Protože pak si už jen budete v klídečku vychutnávat předvánoční pohodičku.
V sobotu 11. 11. na Aliexpressu zlevní mnoho prodejců opravdu miliony produktů. Akce Aliexpress Day bude jen tento, jeden jediný den a právě tento den vyvrcholí slevy a výprodeje – a to v rámci Global Shopping Festivalu. Ten trvá už od od 28.10., od kdy máte možnost sbírat mince a kupóny, které můžete následně uplatnit právě 11.11. a závratně zlevňující zboží si tak ještě více zlevnit.

K získání nejlepších slev a výhod vytvořilo Aliexpress hru Game Land. Jedná se o zábavnou možnost jak získat mince, kupóny a slevy, a tím si konečné ceny produktů ještě trochu poupravit. Více si pak o celé této hře a jejím principu můžete přečíst ZDE.

Jak ale píšu v úvodu – díky cashackovému portálu Plná peněženka můžete mít slevy z Aliexpress Day ještě větší.

Jak funguje cashback Plná Peněženka?

Při online nákupech přes portál Plná peněženka získáváte tzv. “cashback”, tedy část peněz, které za danou věc zaplatítě, zpět. A to z každého nákupu, který přes tento web uskutečníte. Cashback, tedy ušetřené peníze, zasílají pak z Chytré peněženky obratem a zdarma přímo na Váš bankovní účet. Zní to až neuvěřitelně, že? ;)

Jak to vlastně funguje? Jednodušše a hlavně, pro Vás zcela ZDARMA.
Stačí se na webu Plná peněženka zaregistrovat. Registrace je zdarma a co víc, už jen samotnou registrací získáte 50,- na Váš účet.

Po registraci stačí pak vyhledat Váš oblíbený obchod, kde chcete nakupovat. Na portálu Plná peněženka je registrováno více než 560 partnerských internetových obchodů – najdete zde jak velké eshopy jako Zoot, Booking, Aliexpress, Mall, tak i ty menší a specifické.

V případě Aliexpressu vrací na Plné Peněžence 5% z nákupů zpět! Takže – slevy budete mít opravdu mega výhodné… :) Právě Plná Peněženka je největším českým partnerem Aliexpressu – její uživatelé zde nakoupili již téměř jeden a čtvrt milionu produktů.

ODKAZ: PLNÁ PENĚŽENKA / web
ODKAZ: PLNÁ PENĚŽENKA / facebook