Víte, že i nakupováním můžete získat peníze zpět? Objevila jsem KDE a JAK! A to jako fakt… ;)

Když by mi někdo ještě nedávno řekl, že nákupem v mých oblíbených internetových obchodech můžu získat část peněz za zboží zpět, tedy ušetřit a pořídit danou věc levněji, asi bych jen tak nevěřila… ALE! Ono to opravdu možné je! Dozvěděla jsem se totiž o velmi chytrém internetovém portálu Plná peněženka, přes který nakupováním na inernetu můžete získat část ceny zpět, připsáním na Váš bankovní účet. Zajímá Vás víc? Čtěte dál!

Co si budeme povídat, když nějakou hezkou a často i naši vysněnou věc pořídíme levněji, je to hned velký důvod k radosti. Alespoň, já sama to tak vnímám, slevy, výprodeje, různé akce…to se dá nakupovat mnohem veseleji. ;)

A představte si, že takto výhodně, levněji, kdy opravdu ušetříte – a tam, kde chcete a na čem chcete – můžete teď nakupovat naprosto kdykoliv. Pohodlně, na internetu, na Vašich oblíbených eshopech. Jak? Přes portál Plná peněženka.  Už jste o ní slyšeli?

Při online nákupech přes portál Plná peněženka získáváte tzv. „cashback“, tedy část peněz, které za danou věc zaplatítě, zpět. A to z každého nákupu, který přes tento web uskutečníte. Cashback, tedy ušetřené peníze, zasílají pak z Chytré peněženky obratem a zdarma přímo na Váš bankovní účet. Zní to až neuvěřitelně, že? ;)

Jak to vlastně funguje? Jednodušše a hlavně, pro Vás zcela ZDARMA.
Stačí se na webu Plná peněženka zaregistrovat. Registrace je zdarma a co víc, už jen samotnou registrací získáte 50,- na Váš účet.

Po registraci stačí pak vyhledat Váš oblíbený obchod, kde chcete nakupovat. Na portálu Plná peněženka je registrováno více než 450 partnerských internetových obchodů – najdete zde jak velké eshopy jako Zoot, Booking, Aliexpress, Dámejídlo, Mall, tak i ty menší a specifické.

Přes Plnou peněženku se prokliknete přímo do obchodu a zde už nakupujete jako obvykle. Přes proklik se Vaše „cesta“ z Chytré peněženky na daný eshop zaeviduje a tím tak máte zaručené připsání odměny k Vašemu uživatelskému účtu.

Výše odměny se u jednotlivých partnerských eshopů registrovaných na Plné peněžence liší – ovšem, maximální výše cashbacku je až 25% z utracené částky, což je opravdu hodně. ;)
Zajímavostí pak je, že tento internetový portál využívá už 300.000 uživatelů a např. jen na Aliexpress bylo přes Plnou peněženku zrealizováno více jak milion nákupů!

Tak co na to říkáte, nezní to skvěle? Já myslím, že o něčem takovém prostě musíte vědět! Přes Plnou peněženku totiž můžete opravdu vydělávat nakupováním. A o to budete mít větší radost z toho, co vyberete – část ceny totiž získáte zpět, takže ušetříte. Vás to nic nestojí – je to celé zdarma. Hmmm? ;)

 

ODKAZ: PLNÁ PENĚŽENKA / web
ODKAZ: PLNÁ PENĚŽENKA / facebook