Kam v Brně na „pedi a mani“? ;)

Moje milé! Často mi na blogu píšete dotazy, kam chodím v Brně na manikúru a hlavně, pedikúru. Tak jsem se rozhodla, že k tomuto tématu napíšu článek, protože hlavně teď, v létě, to chce mít co? Přece nožky „v cajku“! Kde Vám to tedy doporučuju? Čtěte dál a dozvíte se! ;)

Zatímco manikúru zvládám v poměrně slušné rovině sama, doma, na profi pedikúru si až tolik netroufám. Samozřejmě, o svoje nožky i nehty pravidelně sama pečuji, ale čas od času to chce dopřát si i nějaký ten odbornější „zásah“. Navíc, teď, v létě, kdy vystavujeme nohy na odiv v otevřených botičkách, taková kvalitní pedikúra není vůbec od věci! A kam na ni chodím já?

Už asi tři roky jsem věrná salonu Jacob & The Stylers, kam svěřuji tedy hlavně své vlasy. Ovšem, kromě kadeřnických a vizážistických služeb tu nabízí i manikúru a pedikúru a POZOR – nyní tu mají zcela nově manikúru a hlavně, pedikúru úžasné britské značky MARGARET DABBS, která patří k těm NEJ na celém světě! Opravdu, manikérské a pedikérské služby pod touto značkou najdete jen na těch NEJ místech – nejčastěji v pětihvězdičkových boutique hotelích. V Brně je teď tato značka nově právě v salonu Jacob & The Stylers – a já ji nedávno otestovala. A můžu říct, po pedikúře jsem opravdu měla pocit, že moje nožky doslova omládly o pár let!

V čem je pedikúra Margaret Dabbs tak jedinečná a skvělá?
Pedikúra Margaret Dabbs se opírá o medicinální suchou pedikúru s kosmetickým konceptem, za využití velice efektivní kosmetiky. Všechny produkty, se kterými pedikérka pracuje, jsou velice luxusní, voňavé, příjemné. Produkty jsou přírodní a jejich cennou složkou je olej EMU, který se získává coby vedlejší produkt ze pštrosů chovaných v Austrálii.

Velice zajímavý je pak i pilník ze syntetického diamantu, s jehož užitím pedikérka docílí opravdu božského efektu hladké kůže – žádný jiný pilník Vám kůži takto dokonale nezjemní (ve většině případů ji pouze naruší).

Laky, které se pak používají na nehty, jsou bez toxinů, jsou velice šetrné, nehty po nich nezažloutnou, ani se nezabarví.

Celá procedura pedikúry Margaret Dabbs je úžasně příjemná, voňavá a co je důležité, fakt nesmírně efektivní. Přesvědčíte se o tom sami, že tato péče je opravdu jiná, Vaše nožky budou jako z hedvábí! ;)

 

ODKAZ: JACOB & THE STYLERS – web / facebook