Nová Bageterie Boulevard v Olympii! Vyhrajte 3 vouchery na konzumaci v hodnotě 500,-! ;)

Ráda vám tady, na blogu, píšu o nejrůznějších novinkách, které se týkají Brna a které by vás, čtenáře, mohly třeba inspirovat. Jedno z témat, které se u vás těší snad největšímu zájmu, je rozhodně „gastronomie“ – a proto tu mám další článek – právě o dobrém jídle! Musím vás totiž informovat o zbrusu nové Bageterii Boulevard, kterou máme nově otevřenou v Olympii! A pozor, nové, podzimní Chef Menu, tu mají fakt hodně vychytané… ;) Navíc, mám pro vás soutěž – o 3 vouchery v hodnotě 500,-, ať máte možnost jít vyzkoušet a ochutnat…!

V brněnské Olympii máme zbrusu novou Bageterii Boulevard!
V rámci otevření nové pobočky v obchodním centru Olympia proběhne 11. a 12. listopadu v Bageterii Boulevard také slavnostní Grand Opening. Můžete se těšit nejen na akci 1+1 bageta zdarma.

Zcela upřímně, Bageterii Boulevard mám ráda už dlouho. Rozhodně neplatí, že si tady dáte „jen obyčejnou bagetu“ – naopak, nabídku tady mají opravdu pestrou a spousta dobrot je zcela v souladu s mým způsobem zdravého stravování. Takže, když mám naspěch, ráda si právě do Bageterie Boulevard zajdu. Zatím mi tu vždycky chutnalo, všechno čerstvé, před mýma očima připravené a fakt dobré. Takže, za sebe, musím určitě doporučit.

Koncepčně je tato síť inspirována francouským stylem občerstvení, což je mi sympatické také.

Proto mi neuniklo, že se v říjnu otevřela pobočka Bageterie Boulevard také v obchodním centru Olympia. Jde tak o druhou pobočku Bageterie Boulevard v Brně (najdete ji také v Galerii Vaňkovka).

V Bageterii Boulevard si dáte kvalitní, čerstvé jídlo – fajn také je, že dbají na regionální dostupnost surovin. V nabídce se vedle stálých receptur pravidelně objevují i receptury nové, které vznikají ve spolupráci s vyhlášenými šéfkuchaři. Myšleno je i na zastánce zdravého stravování speciální řadou Fit Calories, které vyhovuje právě mně – určitě vyzkoušejte „Krevetový skagen“ – krevetový salát v bramborovém chlebu, je naprosto boží! ;)

Mimochodem, super je právě nové „Skandinávské menu“, které je v Bageterii Boulevard aktuálně k dostání! Jaké je a co nabízí?

V severské kuchyni nechybí dobrý chleba, hlavně vepřové maso a samozřejmě ryby a ani námi milované houby. A všechny tyto ingredience najdete i v novém podzimním Chef Menu Bageterie Boulevard, které se inspirovalo právě kuchyněmi skandinávských zemí. O jeho složení se tentokrát postaral skvělý šéfkuchař Marek Raditsch, Executive Chef restaurací Kampa Group, známý také jako porotce televizní soutěže Master Chef.

Mě z nového podzimního Chef Menu oslovila i další novinka, podávaná v rozpečeném muffinu – platýs v křupavém těstíčku s koprovo-kaparovým dresinkem, nakládanou okurkou a jarní cibulkou. Celé nové podzimní Chef Menu si pak můžete prohlédnout ZDE.

Super také je, že jsou v nabídce i bezlepkové bagety – trend potravin „bez lepku“ a bezlepkových restaurací je všeobecně oblíbený a jak vím, i mezi vámi, čtenáři, je mnoho těch, kdo se lepku vyhýbáte – já mimochodem také… ;)

Kromě baget si v Bageterii Boulevard můžete vybrat ze široké nabídky salátů, speciálních nápojů nebo dezertů.

A nyní k soutěži!
Bageterie Boulevard věnuje vám, čtenářům mého blogu, 3 vouchery na konzumaci – každý v hodnotě 500,-

Jaké jsou podmínky soutěže?

  1. Dejte „like“ FB profilu COOL BRNO BLOG
  2. Dejte “like” FB profilu BAGETERIE BOULEVARD
  3. Odpovězte na otázku:  KOLIK BAGETERIÍ BOULEVARD NAJDETE V BRNĚ?
    Odpověď pište do zpráv na FB Cool Brno Blog, nebo na mail info@coolbrnoblog.cz

ODKAZ: BAGETERIE BOULEVARD / web

ODKAZ: BAGETERIE BOULEVARD / facebook