Svěží vůně jara!

Hurá! Pomalu, ale jistě tady máme jaro! A je to právě jarní období, které ve mně vždy evokuje pocit nově se probouzejícího života a svěžesti. A právě svěží, jarní vůně, se bude týkat i naše dnešní, voňavá recenze!

Rády Vás informujeme o všech zajímavých novinkách, na které narazíme a nové parfémy v našich recenzích rozhodně nemůžou chybět! Dnes Vám přestavíme dvě úžasné, jarní vůně, které jsou opravdu nádherné – svěží, velmi „čisté“, nevtíravé, ale přitom dostatečně silné, abyste si je mohli vychutnat:) Zkrátka nás moc zaujaly a věřím, že když přivoníte, zamilujete se taky…:)

Jedná se o dva nové parfémy značky CLEAN. Právě tato značka narvrhuje takové parfémy, které mají vyvolávat pocit „čistoty“. Nejedná se tedy o těžké, ani kořeněné vůně, naopak, parfémy jsou lehké, svěží, v nositeli mají vzbuzovat např. pocit „čistě vypraného prádla“. 

Já jsem od značky CLEAN vyzkoušela už několik vůni a upřímně, všechny byly skvělé. Ovšem tyto dvě novinky, o kterých Vám chceme napsat, mi přijdou zatím absolutně nejlepší!

1. Dámská vůně CLEAN AIR

Photo 19.02.15 8 21 26

Úžasná vůně, která mi připomíná svěží jarní vzduch, s nádechem citrusů.

Čistý a plný energie. Clean Air evokuje vůni vzduchu linoucího se přes Himaláje. Horní tóny vůně přinášejí osvobozující pocit neomezeného obzoru hor. Střední tóny obsahují květinové vůně – frézii a orosenou pivoňku. Spodní tóny v sobě nesou vůni hedvábně bílé ambry a kašmírového dřeva.

Horní tóny: horský vzduch, bergamot, svěží zeleň

Střední tóny: frézie, orosená pivoňka

Spodní tóny: pižmo, kašmírové dřevo, ambra

Jedná se o takový typ vůně, který Vás jen tak neomrzí, protože mu chybí výrazný tón, který by mohl být na obtíž. Ideální vůně pro začínající jaro, kdy chcete cítit svěžest na každém kroku. Pro mě jasná volba této sezóny.:)

2. Pánská vůně CLEAN FOR MEN CLASSIC

Photo 19.02.15 8 20 12

Můžu Vám říct, že jsem tuto vůni pořizovala s cílem věnovat ji svému manželovi. Nicméně, jakmile jsem k ní přivoněla, rozhodla jsem se, že si ji nechám já, protože je…tak skvělá:) Netajím se tím, že se mi líbí často víc pánské parfémy, než ty dámské, minimálně mnoho unisexových vůní miluji. A tento parfém od značky CLEAN je přesně můj styl:)

CLEAN Classic umocňuje pánský moderní styl: vždy stylový a dobře upravený. Typicky čerstvé tóny doplní jeho osobitý styl, závan této vůně umocní vysokou kvalitu a perfektně padnoucí styl.

Horní tóny: bergamot, bazalka a šafrán

Střední tóny: jalovec, listy fialky a jasmín

Spodní tóny: pižmo, vetiver a vzácné dřevo

Dámy, doporučuji si určitě přivonět i k tomuto parfému, protože stojí za to:) Pokud si ho nekoupíte přímo Vy samy, věřím, že ho moc rády dopřejete své drahé polovičce:)

 

Vůně značky CLEAN AIR a CLEAN FOR MEN CLASSIC koupíte exkluzivně v parfumeriích FANN a na eshopu Spa salonu Weekend.

SPA salon WEEKEND najdete v Brně na ulici CEJL 107 / Dvorní Trakt (součástí areálu je i hlídané parkoviště).

Oficiální webové stránky SPA salonu WEEKEND: SPA SALON WEEKEND

SPA salon WEEKEND na Facebooku: SPA SALON WEEKEND / FACEBOOK

SPA salon WEEKEND / e-shop: WEEKEND / E-SHOP